Ce face pentru tine un boiler electric inteligent

De pe

O casă modernă, dotată cu sisteme inteligente, este în ziua de azi un lucru accesibil, ce nu mai ține doar de ingeniozitate sau experiențe. Cu toții ne dorim mai multă comoditate și confort sporit, de aceea conceptul de automatizare începe să ne facă cu ochiul când vine vorba instalații ingenioase de încălzire a apei. 

Trecut de stadiul de idee și ajuns realitate, boilerul electric a devenit una dintre tehnologiile inovatoare ce transformă orice locuință într-una smart. Un dispozitiv inteligent și extrem de performant, ce poate fi montat cu ușurință în orice spațiu, gata să furnizeze mai multă apă caldă decât încălzitoarele standard. 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/81NGFBVfa_g

Iar dacă te întrebi cum te poate ajuta un produs apărut în urma progresului tehnologic, cum ar fi un boiler Ariston Lydos Wifi descoperă în continuare câteva dintre beneficiile pe care ți le aduce:

Oferă eficiență înaltă

Boilerul electric reprezintă cel mai simplu echipament prin care se poate obține apă caldă menajeră. Acesta include un rezervor pentru apă dotat cu racorduri de intrare a apei reci și ieșirea apei calde, dar și o rezistență electrică. Sistemul poate fi instalat foarte ușor, în orice loc unde există apă și electricitate. 

Pe piață este disponibilă o gamă variată de modele și dimensiuni, începând de la boilere electrice cu o capacitate de 10 litri și până la cele de câteva sute de litri. Produsele inteligente sunt caracterizate de performanțe energetice ridicate astfel că reduc consumul de energie electrică.

Te anunță când este pregătit primul duș fierbinte

Un boiler electric smart, proiectat cu cea mai recentă tehnologie, îți va arăta când este pregătit primul duș fierbinte și câte dușuri sunt disponibile, ca să beneficiezi de confort maxim. În acest fel, nu trebuie să te uiți la ceas ca să afli cât mai durează până se încălzește apa și să știi când poți beneficia de o baie relaxantă.

Memorează obiceiurile tale zilnice

Cât de bine te simți atunci când cineva știe cum să îți pregătească ceaiul sau cafeaua în funcție de gusturile tale! La fel se întâmplă și cu un boiler inteligent. Acesta beneficiază de funcții care învață obiceiurile tale pentru a-ți furniza apă caldă doar atunci când ai nevoie. 

Setezi temperatura apei de pe smartphone

Oriunde te-ai afla, un boiler electric inteligent îți permite să reglezi temperatura apei de pe smartphone cu ajutorul unei aplicații, cum ar fi, de exemplu, Aqua Ariston NET, și să controlezi consumul de energie. Poți programa ora de furnizare a apei calde, fapt ce conduce la o economie de energie de până la 25% și siguranța că te poți bucura de un duș fierbinte, în orice moment al zilei. În plus, beneficiezi de notificări în timp real atunci când apare vreo eroare de funcționare. 

Beneficiezi de un display Hi-tech

Dacă ești pasionat de ultimele noutăți în materie de tehnologie, în mod clar vei aprecia la un device inteligent o interfață LED frontală, cu termometru electronic de înaltă precizie. Un display intuitiv, asemănător unui smartphone, îți va permite o interacțiune mai ușoară, modernă și fluentă, chiar și cu boilerul electric.

Mai multă apă caldă disponibilă

Noua tehnologie face ca boilerele electrice inteligente să mențină apa rece în partea inferioară a rezervorului, reducând în acest fel combinarea acesteia cu apa caldă acumulată. Prin urmare, vei beneficia de până la 16% mai multă apă caldă disponibilă și poți avea oricând un duș fierbinte suplimentar.

Ai la dispoziție materiale performante

Cu siguranță, nu putem vorbi de dispozitive inteligente fără să fie incluse și materialele durabile, ingenioase. Noua generație de boilere electrice are suprafața interioară acoperită cu email pe bază de titan care previne corodarea, formarea calcarului și asigură performanțe înalte de-a lungul timpului. Utilizarea unor materiale performante înseamnă durabilitate garantată, sistem absolut de igienă și siguranță, protecție antiîngheț și pentru supraîncălzire.

Designul ingenios se încadrează în stilul modern

Un produs inteligent înseamnă calitate desăvârșită, iar acest lucru se reflectă și în aspect. Dacă ai o casă decorată într-un stil contemporan, atunci vei opta pentru un boiler electric inteligent care să aibă forme rotunjite, finisaje estetice elegante și un design atractiv. În cazul în care adori amenajarea minimalistă, un boiler care nu are șuruburile la vedere se va integra perfect în decor. 

Noua generație de boilere electrice te va ajuta să beneficiezi de un confort maxim, calitate superioară și performanță durabilă. Pasionat sau nu de noile tehnologii, un astfel de sistem îți va oferi mai multă siguranță și relaxare când vine vorba de furnizarea apei calde menajere.

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Ariston