Ce este un credit online și de ce să-l iei? Exemplul companiei CreditPrime

Deseori se întâmplă în viață situații în care ai nevoie de resurse financiare urgent, de dorit chiar în acest moment. În astfel de situații nu are rost să apelezi la bancă – cu siguranță va dura mai mult de o zi să înregistrezi solicitarea, plus că nu poți fi sigur că vei obține un răspuns pozitiv.

Mai mult ca atât, dacă ai nevoie de o sumă relativ mică, cel mai probabil că băncile nici măcar nu vor considera solicitarea ta. Mai adaugă aici că trebuie să aduni un teanc de adeverințe care demonstrează solvabilitatea ta și interviurile obligatorii cu angajații băncii – toate acestea necesită timp și efort.

O variantă mai eficientă și rapidă e să beneficiezi de credite nebancare online. Astfel de servicii oferă împrumuturi doar în baza solicitării și nu necesită nici gaj, nici colectare de adeverințe de solvabilitate și nici măcar prezență fizică la oficiu. Banii sunt transferați rapid, în baza unor condiții simple și transparente. 

Ce este un credit online și de ce să-l iei? Exemplul companiei CreditPrime

Printre liderii creditării online în România se numără și compania CreditPrime. În cele ce urmează vom afla beneficiile împrumuturilor online față de cele bancare, dar și ce produse și servicii oferă clienților săi compania CreditPrime.

Ce este un credit online. Ce condiții oferă CreditPrime

Creditul online este un instrument comod și accesibil de soluționare rapidă și eficientă a problemelor financiare a utilizatorului indiferent de locul în care se află acesta momentan. Această formă de împrumuturi capătă tot mai multă popularitate în țările europene – este mult mai simplu și rapid să folosești produsele și serviciile de tip IFN decât cele oferite de bancă.

Compania CreditPrime oferă bani în baza următoarelor condiții::

● orice cetățean al României cu vârsta de peste 22 de ani poate solicita un credit;

● sunt disponibile sume până la 10 000 de lei;

● creditele sunt oferite doar în baza solicitării;

● este nevoie doar de cartea de identitate;

● este nevoie de un venit în valoare suficientă pentru rambursarea datoriei.

În anumite situații creditarea nebancară este singura soluție pentru problemele financiare, mai ales atunci când este nevoie de bani urgent. 

Enumerăm mai jos principalele beneficii ale împrumuturilor nebancare:

● nu va trebui să aștepți timp îndelungat decizia privitor la oferirea creditului – timp de maxim una-două ore vei obține banii;

● nu va fi nevoie să mergi la oficiu, să discuți cu angajații companiei, să-ți creezi o imagine favorabilă în fața lor – toate serviciile sunt disponibile la distanță;

● împrumuturile sunt disponibile 24/7 – chiar dacă ai nevoie de bani într-o zi de odihnă, seară târziu sau noaptea, îi vei putea obține oricum;

● nu va fi nevoie de colectare de documente  – este suficient să prezinți cartea de identitate;

● stabilești chiar tu suma și perioada de creditare.

Concurența dintre serviciile de creditare online este destul de mare, așa că prestatorii luptă pentru atragerea clienților nu doar cu băncile, ci și între ele. La rândul său, debitorilor nu le rămâne decât să profite de diverse oferte de marketing – de exemplu, în primele 30 de zile de creditare la CreditPrime clientul nu achită nimic pentru utilizarea mijloacelor bănești împrumutate rata dobânzii în această perioadă este de 0%.

La ce servește un credit online și cine îl folosește 

Un exemplu simplu: trebuie să achiți urgent chiria locuinței, iar patronul a întârziat să-ți plătească salariul. Până vei reuși să obții un credit de la bancă, termenul va fi demult expirat. Și nici măcar nu ești sigur că vei putea primi suma necesară sub forma unui credit bancar. În cel mai bun caz va trebui să soliciți o sumă mai mare și să achiți dobânda pentru suma împrumutată. În cazul cel mai rău vei primi un refuz. Te vei pomeni fără bani și locuință, dacă proprietarul acesteia este un tip dur și respectă condițiile stipulate în contract. Solicitând un împrumut rapid la CreditPrime, vei obține banii în ziua adresării și vei rezolva problema fără nervi și cheltuială de timp.

Reprezentanții tuturor categoriilor de cetățeni pot folosi serviciile companiei – studenți, angajați din birouri, muncitorii de la producții, liber profesioniștii și cei care prestează servicii în baza contractului (avocați, designeri, specialiști IT sau artiștii). Naționalitatea, statutul social, convingerile religioase și politice nu contează.

Solicită împrumuturi online cei care au nevoie de bani: 

● pentru repararea locuinței;

● pentru repararea automobilului sau a altui tip de transport special;

● pentru achiziționarea unui utilaj tehnic care s-a defectat pe neașteptate;

● pentru instruire suplimentară;

● pentru tratament sau proceduri cosmetice;

● pentru vacanță;

● pentru cadouri celor dragi și apropiați;

● orice alte necesități.

Serviciu CreditPrime oferă un produs inovator – o linie de credit (overdraft) pentru o perioadă de 2 ani. După înregistrarea în sistem fiecare utilizator primește acces la propriul portofel online, pe care îl poate folosi la necesitate.

Procesarea unei solicitări de împrumut durează câteva minute, după care clientul primește suma necesară cash sau pe cardul bancar prin transfer. Nu îi rămâne decât să folosească banii în scopul propus și apoi să îi ramburseze în baza condițiilor prestabilite. Suma și perioada de achitare a ratelor se cunosc de la bun început – CreditPrime nu are nici un fel de plăți ascunse, asigurări suplimentare și servicii nenecesare. Imediat ce datoria este întoarsă, linia de credit este din nou deschisă. Avantajul acestui produs constă în faptul că nu iei mai mulți bani decât ai nevoie și poți gestiona ușor cheltuielile pe care le faci.

Beneficiile companiei CreditPrime

Compania de creditare online CreditPrime oferă clienților o accesibilitate maximă a serviciilor și o deservire confortabilă. Timp de câțiva ani de funcționare compania a atins statutul de lider pe piața de creditare online.

Astăzi, aceasta reprezintă nu doar o opțiune alternativă pentru cei cărora nu le sunt accesibile produsele bancare, ci un ecosistem financiar complex, care se îmbunătățește și se perfecționează permanent. Chiar și foștii clienți ai băncilor observă că în anumite situații creditarea online este mai comodă și mai profitabilă, folosind din acest motiv linia de credit.

Împrumuturile se acordă doar în format online, iar site-ul este conceput astfel încât nici măcar cei care folosesc creditarea online pentru prima dată să nu întâmpine dificultăți.

Beneficiile companiei CreditPrime:

● funcționalitate clară la nivel intuitiv, interfață prietenoasă și navigare comodă;

● software mobil disponibil pentru Android și iOS;

● clienții permanenți pot înregistra o solicitare de împrumut în doar câteva minute;

● după aprobarea cererii, banii ajung imediat pe cardul bancar al clientului – nu va trebui să aștepți mult un transfer;

● limita disponibilă se formează automat în baza verificării sistemului de scoring;

● serviciul de asistență este unul binevoitor și competent.

Compania respectă cu strictețe cerințele Uniunii Europene în ceea ce privește drepturile consumatorilor. Se are în vedere o transparență totală în descrierea produselor și indicarea prețurilor pentru acestea, explicarea tuturor plăților posibile și justificarea tarifelor. CreditPrime se angajează să păstreze în siguranță datele personale ale clienților și să nu le transmită persoanelor terțe sub niciun pretext.

Recenziile clienților despre compania CreditPrime

Pe internet vei găsi o mulțime de recenzii pozitive despre CreditPrime – atât pe platforme specializate în produse financiare, cât și în mesagerii și rețele de socializare. Clienții apreciază cu adevărat atitudinea deschisă a companiei față de ei, dar și accentul pus pe o colaborare reciproc avantajoasă și de durată. Mulți au profitat de oferta de bun venit și au luat primul împrumut pe termen de 30 de zile la 0%.

Cele mai multe aprecieri le-a meritat linia de credit de la CreditPrime un produs comod și simplu, care poate fi utilizat la necesitate. Un astfel de portofel online nu percepe nicio taxă de deservire în perioada inactivă – iei bani doar atunci când chiar ai nevoie de ei și doar acea sumă de care chiar ai nevoie. 

Laude speciale merită serviciul de asistență – angajații politicoși nu doar răspund la întrebări, ci și rezolvă dificultățile întâmpinate de client. De exemplu, dacă utilizatorul nu a mai folosit vreodată serviciul de creditare online și nu știe de la ce să înceapă, acesta va primi o instrucțiune pas cu pas care va include toate detaliile.

Compania aspiră la o prezență de durată pe piața financiară din țară – se lucrează permanent la îmbunătățirea calității serviciilor și oferirea cât mai multor beneficii clienților. Cu CreditPrime problemele financiare se soluționează rapid, ușor și în baza unor condiții acceptabile.

Ce este un credit online și de ce să-l iei? Exemplul companiei CreditPrime
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!