Berea artizanală, cel mai cool trend al verii

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 09 august 2019, 17:58
Vara e anotimpul distracției, anotimpul serilor lungi, petrecute alături de prieteni, anotimpul festivalurilor, al escapadelor de week-end, la munte sau la mare, și, desigur, al vacanțelor. Vara oamenii sunt mai relaxați – ne străduim să uităm puțin de griji, să mai scăpăm de stres și să ne concentrăm atenția asupra noastră.

Socializarea joacă un rol important în acest context, iar berea e de departe băutura pentru care majoritatea dintre noi optăm în sezonul estival – e răcoritoare, aromată și se combină perfect cu multe gustări.

Berea artizanală, cel mai cool trend al verii

În ultimii ani însă, din ce în ce mai mulți iubitori de bere și-au îndreptat atenția spre berea artizanală, cunoscută și sub numele de bere “craft”, acea bere produsă de microberăriile locale sau internaționale, din ingrediente cât mai naturale și prin metode cât mai apropiate de cele tradiționale.

Trendul consumului de bere artizanală a venit pe fondul întoarcerii noastre către produsele locale, către natural, către gustul simplu, dar atât de complex, de fapt.

Berea artizanală, cel mai cool trend al verii

Femeile și berea artizanală, o poveste spumoasă

Din ce în ce mai multe femei încearcă berea artizanală, fiecare având în spate propriile motive. În general, producătorii de bere artizanală mizează mai ales pe calitate, în detrimentul cantității, și, tocmai de aceea, le propun consumatorilor o gamă mult mai variată de produse.

Femeile iubesc berea “craft” pentru că aceasta se găsește într-o mulțime de arome, care de care mai variate, însă de departe berile artizanale fructate sunt cele care au cel mai mare succes vara, datorită aromelor proaspete.

femei care beau bere

Sigur că pentru femei contează foarte mult și faptul că berile artizanale sunt mult mai naturale. Cu toții ne străduim să trăim mai sănătos, drept urmare faptul că berea artizanală nu conține coloranți, conservanți ori aditivi e la fel de important precum e și gustul berii.

Berea artizanală, cel mai cool trend al verii

Târgurile și festivalurile de bere artizanală, evenimente de neratat pe timpul verii

Târgurile și festivalurile de bere artizanală au luat amploare și în România, în ultimii ani, ceea ce nu poate decât să ne bucure.

În cadrul acestor târguri de bere artizanală, participanții nu doar că pot degusta sute de sortimente, însă pot afla poveștile din spatele acestor beri și pot participa activ la demonstrații ale procesului de fabricare ori pot degusta o serie de beri mai puțin cunoscute publicului – beri albe, beri roșii, beri fără gluten sau nefiltrate. Astfel, o banală “ieșire la bere” se poate transforma într-o adevărată experiență.

grup de prieteni care beau bere

Descoperă și tu gustul și aromele berilor artizanale, până pe 16 iulie, în toate magazinele Auchan, la a 10-a ediție a Târgului de Bere. Peste 250 de sortimente de bere ((din toate tipurile de bere, dintre care nu mai puțin de 67 beri distincte artizanale, 54 românești și 13 de import, dar și bere trapistă, cu concentrație mare de alcool) pot fi găsite zilele acestea în toate hipermarketurile rețelei, din toată țara.

16 microberării românești își prezintă, în cadrul târgului, gamele de produse la rafturi, așadar poți încerca o paletă variată de produse locale, create în serii limitate.

Berea artizanală, cel mai cool trend al verii

Exclusivitatea celei de-a 10-a ediții a Târgului de Bere de la Auchan este posibilitatea plasării de comenzi online, pe www.auchan.ro. Tu plasezi comanda, berea este pusă la rece, iar peste două ore o poți ridica de la biroul de Servicii Clienți.

Mai multe detalii puteți afla de pe site-ul organizatorului evenimentului: https://campanii.auchan.ro/store/cmp/CampanieTargdebere-cmp030720191.

Berea artizanală, cel mai cool trend al verii

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!