Antrenament după o zi plină la birou

De Unica.ro pe
Carmen Brumă și Bucovina susțin mișcarea ca parte a unui stil de viață sănătos și te provoacă și pe tine să faci sport, indiferent de cât de aglomerat sau obositor este programul tău zilnic.

De multe ori, când ajungem acasă după serviciu, seara târziu, nu mai avem energie pentru a face nimic. Carmen ne arată azi trei exerciții ușoare care pot fi făcute înainte de cină, pentru a ne crește nivelul de energie.

În doar 3 minute îți poți schimba total starea de spirit și poți să-ți ajuți organismul să fie într-o formă mai bună.

Hidratează-te și încearcă exercițiile propuse de Carmen Brumă

Înainte de a ne apuca de mișcare, e bine să bem apă. Carmen Brumă ne recomandă apa minerală naturală Bucovina 2Go, care nu doar că este o apă perfect echilibrată, dar are și un ambalaj special, creat pentru persoanele active, cărora sportul nu le lipsește din program.

Tot ea ne-a spus și că apa pe care o bem ar trebui să fie întotdeauna la temperatura camerei, pentru că aceasta este temperatura la care apa hidratează cel mai eficient organismul.

3 exerciții care îți pot reda energia

Urmărește clipul de mai sus și vezi ce exerciții recomandă Carmen pentru un antrenament energizant după birou. Toate exercițiile sunt ușor de realizat și nu ai nevoie de echipament special sau de accesorii scumpe, ci doar de un scaun.

După doar 3 minute o să fii gata pentru noi provocări la ceas de seară – fie că vorbim de o plimbare în familie, fie că vorbim de vizionarea unui film, alături de cei dragi.