5 cele mai tari evenimente de running pentru amatori

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 iunie 2018, 18:08
Îți place să alergi în aer liber? Ai spirit competitiv, dar vrei să-ți faci și prieteni noi? Perfect, ți-am pregătit o listă cu 5 evenimente de running foarte cool, care urmează să aibă loc în perioada următoare. Pregătește-ți echipamentul, asigură-te că picioarele tale sunt în formă maximă, sănătoase și ușoare, alege-ți evenimentul care ți se pare cel mai interesant și... fugi!

Iată ce evenimente de running pentru amatori ne-au atras atenția!

Maratonul Legendele Nemirei 2018

Maratonul are loc pe 7 iulie, în Slănic-Moldova, județul Bacău. Cei care au participat în anii trecuți, spun că traseul este unul fabulos, cu priveliști impresionante asupra munților. Noi credem că peisajele din acea zonă ar trebui să te convingă, pentru că sunt absolut superbe!

5 cele mai tari evenimente de running pentru amatori

Tura Licuricilor

Am selectat acest eveniment pentru tine deoarece e cât se poate de inedit! Tura Licuricilor este o tură de alergare nocturnă prin Timișoara, ce va avea loc pe 3 august. Evenimentul își propune să animeze și să lumineze orașul, spre deliciul participanților, dar și al localnicilor.

5 cele mai tari evenimente de running pentru amatori

Harghita Trail Running

În august, pe 25, poți descoperi frumusețile Harghitei la Harghita Trail Running! Peisajul pitoresc al lanțului munților vulcanici te va cuceri din prima clipă, iar atmosfera o să te facă să-ți dorești să revii aici cu prima ocazie. Harghita Trail Running are o mulțime de trasee, de la un cross de familie, de 5 km, pana la un maraton de 42 km.

5 cele mai tari evenimente de running pentru amatori

Maratonul Olteniei 2018

Pe 25 și 26 august, în Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, are loc Maratonul Olteniei. Pentru al șaselea an consecutiv, iubitorii de mișcare în aer liber își dau întâlnire la Râmnicu Vâlcea, într-un peisaj incredibil de frumos, pentru crossul de 10,5 km, semimaratonul de 21,5 km sau pentru maratonul de 42 km.

destinatii romania

Crossul Nordului Teioasa Trail

Pe 2 septembrie, în Poiana Teioasa din județul Botoșani, la ieșirea din localitatea Darabani, va avea loc ediția pilot a Crossului Nordului Teioasa Trail. Am ales pentru tine acest eveniment nou pentru că există o varietate de probe – de 5 km, de 10 km și de familie, aproximativ 2 km – dar și pentru că traseul e unul de poveste. Zona situată în nordul extrem al țării este caracterizată de dealuri și păduri pline de vegetație, cu peisaje care-ți vor tăia răsuflarea.

crossul nordului

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!