Will.i.am suferă de o boală care provoacă pierderea auzului

De Oana Savin pe
Will.i.am, membru al formației Black Eyed Peas, a anunțat că suferă de tinitus, o afecțiune ce provoacă pierderea ireversibilă a auzului.

Am 43 de ani. Când am fost la medic și mi-am făcut un test mi-au spus că, din punctul de vedere al auzului, sunt mult mai bătrân. În 2007 și 2013 mi-am făcut teste…Este vorba despre o pierdere a auzului ireversibilă”, a declarat artistul pentru The Sunday Times.

Tinitus reprezintă perceperea anormală a unor zgomote în ureche, iar cel persistent indică, de obicei, prezența surdității de recepție de tip senzorial. Dacă afecțiunea este severă și persistentă, poate afecta somnul și capacitatea de concentrare, ducând la tulburări psihice majore.

De asemenea, cântărețul a afirmat că și-a modificat dieta, devenind „violent de vegan”.

Sunt violent de vegan. Mă lupt să devin mai sănătos și pentru o planetă mai sănătoasă. Mi-am dat seama că mănânc produse lactate animale putrezite. Este dezgustător. Folosim tehnologia wireless. Plasăm sateliți pe orbită. Și ne purtăm ca niște prădători sălbatici? Nu am evoluat?!”, a mai spus Will.i.am.

Potrivit artistului, noua sa dietă alimentară și mai multe terapii alternative l-au ajutat să nu mai aibă nevoie de medicamente pentru hipertensiune arterială și nivelul crescut al colesterolului de care suferea.

Will.i.am, Apl.De.Ap, Taboo şi Fergie au format trupa de succes The Black Eyed Peas, fondată în 1995. Cei patru au reuşit de fiecare dată să se poziţioneze pe locuri fruntaşe în topurile muzicale internaţionale. „My humps”, „Boom Boom Pow”, „I Gotta Feeling“, „Meet me half Way”, „Just can’t get enough”, „Don’t stop the party”, „Where is the Love”, „Shut up”, „Hey Mama”, „Don’ phunk with my heart” sunt doar câteva dintre piesele care le-au adus succesul în întreaga lume, numeroase premii Grammy şi prima poziţie în clasamentul Billboard Hot 100.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Andreea Antonescu a oferit mai multe detalii despre divorț

Andreea Antonescu a oferit mai multe detalii despre divorț