VJ Ela o bârfeşte pe Rihanna cu celebrul Perez Hilton

De Unica.ro, pe

Elena Voineag, cunoscută publicului ca VJ Ela, s-a împrietenit şi ţine legătura cu cel mai celebru blogger din lume, Perez Hilton, prietenul şi duşmanul vedetelor de la Hollywood.
Ela şi Perez s-au întâlnit prima oară la MTV Europe Music Awards anul trecut când, luandu-i un interviu televizat, a descoperit că au acelaşi stil de a glumi şi a cârcoti pe seama vedetelor din lumea întreagă.

Perez s-a declarat uimit atunci că, aşa dezinvoltă şi simpatică precum este, Ela nu a ajuns marea vedetă a României, pentru că, aşa cum a declarat, „are toate ingredientele necesare pentru a fi rapid simpatizată de public”.
 
De atunci, cei doi ţin legătura prin intermediul internetului şi, mai nou, au ajuns să corespondeze foarte des şi să bârfească unele vedete de peste Ocean. Mai exact, cea care a intrat în colimatorul celor doi este Rihanna, pe care Perez nu prea o are la suflet.

 VJ Ela o bârfeşte pe Rihanna cu celebrul Perez Hilton
Ei bine, având în vedere că nici Ela nu se dă în vânt după stilul ei, discuţia s-a aprins atât de tare încât cei doi au vorbit mai bine de trei ore pe acelaşi subiect: Rihanna, „prinţesa extratereştrilor”, poreclă cu care s-a pricopsit vedeta, încearcând din răsputeri să iasă în evidenţă  prin ţinute şi apariţii publice şocante, aşa cum procedează idolul celor doi, Lady GaGa.
 
Cârcoteala a avansat atât de mult, încât Ela a ajuns să îi povestească lui Perez de fenomenul „piţipoancelor” din România, bloggerul mărturisind că astfel de personaje se găsesc şi pe aleile luxoase de la Hollywood.Sursa: divaonline.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro