Vedete pasionate de păpuşi. Au colecţii impresionante!

De Geo Berciu, pe
Păpuşile ne fascinează încă de la vârste fragede, însă pentru unii, farmecul acestora se păstrează şi la maturitate. Este cazul şi unora dintre vedete, care au colecţii impresionante de păpuşi.

Chiar dacă pare greu de crezut, Johnny Depp este pasionat de păpuşi şi are o colecţie impresionantă de modele Barbie fabricate în ediţie limitată. Starul american are în colecţia sa alte câteva păpuşi cu chipurile cântăreţei Beyonce, actriţei Lindsay Lohan şi actorilor din distribuţia producţiei „High School Musical”. Nu nuami că le admiră, dar actorul spune că îi place să se joace cu păpuşile: „M-am jucat cu multe păpuşi Barbie şi Ken pentru copiii mei. De fapt, acesta este unul dintre acele lucruri la care sunt bun”.

johnny-depp-papusi

Şi Demi Moore are o colecţie de peste 3000 de păpuşi. Pasiunea ei este atât de mare, încât le-a contruit o casă în care să le ţină şi le-a asigurat pentru suma de 1.5 milioane de dolari. Demi Moore a început să colecţioneze figurine de pe vremea când era căsătorită cu Bruce Willis, însă în timpul mariajului cu Ashton Kutcher a avut probleme cu acesta din cauza pasiunii ei. Ashton a mărturisit că păpuşile soţiei sale îl deranjau şi chiar îl speriau şi a postat pe Twitter mai multe poze cu o serie de exemplare din colecţie. Şi cam avea dreptate…

demi-moore-papusi-colectie

Există şi la noi vedete pasionate de păpuşi, Valentina Pelinel fiind una dintre ele. Anul trecut, ea a postat pe reţeaua de socializare o fotografie în care apare ţinând în braţe două păpuşi foarte frumoase pe care le-a prezentat lumii drept noile „achiziţii” din colecţia ei. Admiratorii vedetei au fost încântaţi să-i descopere simpatica pasiune, dovadă stând comentariile şi like-urile primite.

valentina-pelinel-papusi.jpg

Creatoarea de modă Romaniţa Iovan are şi ea o pasiune deosebită pentru păpuşile din porţelan, pe care le-a adunat din toate colţurile lumii. Colecţia e pe cât de numeroasă, pe atât de costisitoare, preţul unei păpuşi fiind de aproximativ 1.000 de euro. Una dintre ele a ajutat-o chiar să-l întâlnească pe fostul ei soţ, regretatul Adrian Iovan, acesta remarcând-o în avionul pilotat de el datorită unei păpuşi pe care Romaniţa o ţinea în braţe.

romanita-iovan-papusi-colectie

(Sursa foto: Twiiter, Facebook)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!