Gândaci, şerpi sau câini. Vezi ce vedete de la noi au încercat „specialităţi” exotice

De Geo Berciu, pe

În unele locuri ale globului, gândacii, viermi, şerpii sau carnea de câine sunt considerate adevărate specialităţi culinare, iar vedetele noastre nu s-au dat în lături de la a încerca mâncărurile exotice.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au avut o vacanţă de vis în Thailanda, unde nu s-au putut abţine să nu savureze şi preparatele tradiţionale. Artista a vrut să experimenteze de această dată şi câteva mâncăruri de care doar localnicii şi turiştii curajoşi îndrăznesc să se apropie. „Recunosc că în fiecare zi am mâncat „tom yam”, este un preparat specific tailandez (o supă din fructe de mare, condimentată din belşug). Am încercat şi nişte gândaci şi nişte broscuţe, n-am o problemă să experimentez”, a povestit Adela.
Gândaci, şerpi sau câini. Vezi ce vedete de la noi au încercat "specialităţi" exotice

În timpul filmărilor emisiunii „Poftiți pe la noi!”, de la Antena 1, Bogdan Vlădău a fost invitat să încerce să mănânce rapane crude, iar fostul „Burlac” nu a stat pe gânduri. Bogdan a recunoscut că a testat la viața lui un meniu întreg de delicatese ciudate, așa că rapanele chiar nu i-au dat de furcă. „Am mâncat scorpioni, libelule, şarpe, am mâncat chiar și bătaie! Așa că am mâncat și rapane crude”, a povestit amuzat Bogdan. „Nu aș mânca niciodată alți oameni”, a mai ținut el să precizeze.
Gândaci, şerpi sau câini. Vezi ce vedete de la noi au încercat "specialităţi" exotice

Cunoscut ca un pasionat de călătorii, Cătălin Botezatu a ratat puţine destinaţii exotice de pe glob. Şi, cum este un spirit mereu în căutarea aventurii, renumitul designer nu s-a dat în lături şi de la a încercat mâncăruri care unui om obişnuit i se par de-a dreptul scârboase. astfel, pe lângă multe specialităţi culinare, Botezatu a încercat, într-o vizită în Vietnam şi carnea de câine.
Gândaci, şerpi sau câini. Vezi ce vedete de la noi au încercat "specialităţi" exotice
Citeşte continuarea pe pagina următoare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!