Vedete criticate pentru stilul vestimentar

De Diana Sorescu pe

Să fii mereu în lumina reflectoarelor, sub lupa criticilor şi în bătaia bliţurilor uneori poate deveni o corvoadă. Ca vedetă trebuie să arăţi mereu impecabil şi să te îmbraci…

… fără cusur. Dar şi celebrităţile sunt oameni…

Pe divele din galeria noastră foto, poliţia modei le-a surprins de multe ori în offside. Ţinutele pe care le-au afişat au fost deseori neinspirat alese, iar asta le-a costat scump: au ajuns în topul vedetelor prost îmbrăcate.

Ţinute lipsite de stil

  
Din străinătate, Britney Spears conduce detaşat la capitolul ţinute dezastruoase şi combinaţii nefericite de haine. Nu de puţine ori a fost surprinsă purtând obiecte vestimentare total aiurea alese (bocanci cu rochiţe elegante, tip bangaj, panataloni scurţi şi şosete până la genunchi, cizme cu toc şi fustiţe sport, de majoretă etc), iar mai nou starul a făcut o pasiune pentru hainele murdare, rupte, descusute sau pătate. Poate vezi că lansează vreun trend!
De-a lungul vremii, pe podium s-au mai perindat numele grele din show bizz-ul de peste Ocean: Rihanna, Lady Gaga (cizmele cu calapod înalt şi fără toc sunt pur şi simplu hidoase), Christina Aguilera, Miley Cyrus sau Amy Winehouse (aceasta din urmă fiind exemplu grăitor al acestui top!). Deşi au în spate o armată de stilişti, divele reuşesc deseori să cadă în penibil tocmai datorită dorinţei de a ieşi în evidenţă. Poate dacă ar urma folositorul moto „Less is more” nu s-ar mai ajunge aici!
Şi în România criticii şi specialiştii au arătat cu degetul incriminator spre diverse vedete care se îmbracă…diferit!

Andreea Bănică e recunoscută pentru ţinutele provocatoare şi sumare pe care le adoptă, surorile Bambi au fost incluse în categoria „pom de Crăciun” şi mulţi le-au catalogat outfit-urile drept kitchoase, Andreea Bălan nu scapă nici acum de obiceiurile vestimentare de pe vremea Andre (rochiţe de latex, body-uri cu sclipici, ţinte, paiete, suprapuneri), iar Oana Zăvoranu şochează de fiecare dată cu apariţiile sale. Nu vezi în fiecare zi pe stradă o vedetă purtând un monokini auriu, foarte decoltat, asortat unei perechi de pantaloni de in plus şlapi cu talpă înaltă!
Şi totuşi, ca o concluzie apoteotică, gusturile nu se discută.

Vezi în Galeria Foto şi alte vedete care au dat-o în bară cu ţinutele alese!

Foto: Hepta, arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro