Vedete care s-au căsătorit acasă

De Geo Berciu, pe
Au averi fabuloase, care le-ar fi permis să închirieze orice restaurant exclusivist sau castel la modă, însă unele vedete au preferat să se căsătorească în intimitatea căminului. Iată vedetele care s-au căsătorit acasă.

După două căsătorii aflate mereu în atenţia presei, Drew Barrymore a mizat pe simplitate la cea de-a treia. Căsătoria ei cu Will Kopelman, care a respectat tradiţia iudaică la care s-a convertit, a fost una lipsită de fastul hollywoodian, având loc în curtea reşedinţei lor de la acea vreme, o vilă cochetă din Montecino, California. Acest lucru nu înseamnă că cei peste 200 de invitaţi, rude, prieteni, colegi, nu s-au distrat de minune.

drew-barrymore-nunta

Înconjurată de un adevărat mister a fost şi nunta actriţei Julia Roberts cu iubitul ei, Danny Moder, de profesie cameraman. La doi ani după ce s-au cunoscut, cuplul a aranjat, în mare secret, nunta, care a avut loc chiar pe 4 iulie, de ziua Americii pe pajiştea fermei ei din New Mexico. Bineînţeles că familia şi prietenii apropiaţi invitaţi au crezut că este o petrecere de ziua naţională şi nu mică le-a fost mirarea când au văzut ce eveniment fusese pregătit.

julia-roobers-nunta

Actriţa Reese Witherspoon s-a căsătorit, în 2011, cu Jim Toth, în cadrul unei ceremonii private în California, pe domeniul ei de 7 milioane de dolari. Nunta s-a ţinut într-un mare cort, instalat pe proprietatea de 6 acri, care se află la aproximativ 200 de de kilometri de Los Angeles, iar înainte de ceremonie, Reese a trimis vecinilor scrisori personalizate, în care îi ruga să scuze gălăgia şi traficul din weekend, cauzat de căsătorie.

reese-winterspoon-nunta

Aşteptată şi anunţată drept nunta secolului, ceremonia dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt nu a fost deloc una fastuoasă. Cei doi şi-au unit destinele departe de ochii lumii, la Chateau Miraval, o proprietate spectaculoasă pe care cei doi actori o deţin în sudul Franţei. Cei şase copii ai cuplului au jucat roluri importante în timpul ceremoniei. Şi ceremonia civilă a fost la fel de discretă. Angelina Jolie a povestit: „Într-o zi, i-am spus lui Brad: «Hai să ne întâlnim la ora 16.30». Am telefonat unui judecător de pace şi acolo, în faţa lui, am semnat amândoi actul de căsătorie.

brad-pitt-angelina-jolie-nunta

(Sursa foto: Hepta, Northfoto, Instagram, Facebook)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!