Ce urât! Uite ce a spus Şerban Huidu despre o cântăreaţă celebră!

De Unica.ro pe

Şerban Huidu de abia a revenit la radio, că a şi început să facă victime printre vedetele din România. Iată ce a spus despre o cântăreaţă autohtonă!
Deşi anunţase că se retrage din viaşa publică, Şerban Huidu a revenit la emisiunea radio care l-a făcut faimos şi a dovedit că nu are de gând să-şi schimbe stilul ironic şi răutăcios.
În emisiunea matinală pe care o prezintă alături de Mihai Găinuşă, el a spus nişte cuvinte urâte despre o cântăreaţă celebră din România. Este vorba de Ozana Barabancea şi, comentariul a fost legat, desigur, de silueta acesteia.
Vorbind despre o poză în care Ozana apare la plajă, în costum de baie, Mihai Găinuşă, a spus că aceasta îşi etalează noile forme, după ce a slăbit zeci de kilograme. Lui Huidu nu i-au convenit cuvintele blânde ale colegului său. „Eh, a slăbit, e o balenă eşuată!”, a spus Şerban despre Ozana Barabancea.
Cântăreaţa nu a comentat cuvintele lui Huidu, dar cu sigurnaţă că acestea nu o afectează. Nu ar fi prima dată când aude astfel de replici legate de greutate ei şi de fiecare dată a ştiut cum să răspundă, dovedind că este o femeie sigură pe ea şi lipsită de complexe.
Indiferent ce zic alţii, eu ştiu că sunt şmecheră… şi „volumul” meu e direct proporţional cu inteligenţa mea, cu talentul meu, cu maiestria mea şi cu multe alte calităţi pe care mi le port cu mândrie şi asumată. Eu sunt cea mai cea!„, a scris Ozana pe Facebook acum câteva zile.
În anul 2011, Şerban Huidu a provocat un accident de circulaţie în urma cărora au murit trei persoane. El a fost condamnat la închisoare cu suspendare.
ozana barabancea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro