Ce urât! Uite ce a spus Şerban Huidu despre o cântăreaţă celebră!

De Unica.ro pe

Şerban Huidu de abia a revenit la radio, că a şi început să facă victime printre vedetele din România. Iată ce a spus despre o cântăreaţă autohtonă!
Deşi anunţase că se retrage din viaşa publică, Şerban Huidu a revenit la emisiunea radio care l-a făcut faimos şi a dovedit că nu are de gând să-şi schimbe stilul ironic şi răutăcios.
În emisiunea matinală pe care o prezintă alături de Mihai Găinuşă, el a spus nişte cuvinte urâte despre o cântăreaţă celebră din România. Este vorba de Ozana Barabancea şi, comentariul a fost legat, desigur, de silueta acesteia.
Vorbind despre o poză în care Ozana apare la plajă, în costum de baie, Mihai Găinuşă, a spus că aceasta îşi etalează noile forme, după ce a slăbit zeci de kilograme. Lui Huidu nu i-au convenit cuvintele blânde ale colegului său. „Eh, a slăbit, e o balenă eşuată!”, a spus Şerban despre Ozana Barabancea.
Cântăreaţa nu a comentat cuvintele lui Huidu, dar cu sigurnaţă că acestea nu o afectează. Nu ar fi prima dată când aude astfel de replici legate de greutate ei şi de fiecare dată a ştiut cum să răspundă, dovedind că este o femeie sigură pe ea şi lipsită de complexe.
Indiferent ce zic alţii, eu ştiu că sunt şmecheră… şi „volumul” meu e direct proporţional cu inteligenţa mea, cu talentul meu, cu maiestria mea şi cu multe alte calităţi pe care mi le port cu mândrie şi asumată. Eu sunt cea mai cea!„, a scris Ozana pe Facebook acum câteva zile.
În anul 2011, Şerban Huidu a provocat un accident de circulaţie în urma cărora au murit trei persoane. El a fost condamnat la închisoare cu suspendare.
ozana barabancea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO