Ultimele informații despre starea de sănătate a Ionelei Prodan. Ce mesaj a transmis Anamaria Prodan

De Mădălina Manole pe
Ionela Prodan trece printr-o perioadă extrem de dificilă din punctul de vedere al sănătății. Îndrăgita artistă de muzică populară se luptă cu un diagnostic crunt, iar medicii sunt rezervați în declarații.

Din dorința de a-și proteja familia, Anamaria Prodan nu a dezvăluit adevăratul motiv al deselor internări la care a fost supusă mama sa, Ionela Prodan. După ce în presă s-a scris că interpreta de muzică populară Ionela Prodan s-ar afla în comă, cu șanse minime de supraviețuire, Anamaria a dorit să facă lumină în acest caz: „Mama se simte așa și așa. Starea ei este staționară”, a declarat astăzi Anamaria Prodan pentru Realitatea.

Ionela Prodan alaturi de fiicele sale, Anamaria si Anca

Ionela Prodan alături de fiicele sale, Anamaria și Anca

Totodată, Anamaria Prodan a transmis un mesaj înduioșător pe pagina sa de Facebook, semn că starea mamei sale este destul de delicată: „Iubirea vieții mele, mamă, dacă aş putea, aş opri timpul pentru tine sau ți-aș da jumătate din al meu. Aş opri timpul tău si l-aș cupla pe al meu ca să poţi trăi, în sfârşit, tot ceea ce nu ai trăit la timp, pentru că ai vrut atât de mult să strângi pentru noi avere, să nu ne arate nimeni cu degetul, să fim cei mai buni, cei mai respectați, cei mai demni, cei mai buni! Aş opri timpul tău ca să nu îmbătrâneşti, să arăți așa de vis cum ai arătat toată viața, să rămâi plina de viaţă și de cântec. Aş opri timpul tău ca să-ţi ofer toate momentele pe care le meriți, toate îmbrățișările, toate bucuriile de care ai fost câteodată lipsită, toată dragostea, toate cuvintele frumoase pe care poate nu ți le-am spus atât de mult pe cât doream. Aș opri timpul tău ca să te copleșesc cu iubirea mea, să te alint și să te răsfăț. Să te gâdil până te enervezi pe mine și mă alergi în jurul mesei. Aș opri timpul tău pentru că îmi e dor să-ți cer bani și să ne certam pentru că fac multe “cheltuieli inutile “cum le numeai tu.

Ionela Prodan alaturi de cei trei nepoti ai sai, copiii Anamariei Prodan

Ionela Prodan alături de cei trei nepoți ai săi, copiii Anamariei Prodan

Aş opri timpul tău ca să te duc peste tot în lume, să te fac să zâmbești, să-ți spun ce însemni pentru mine. Aș opri timpul ca să mă urmărești secundă de secundă peste tot în media și să-ți suni prietenele să le povestești cât de minunata este fata ta. Aş opri timpul ca să ai timp să trăiești și pentru tine, pentru că ai trăit doar pentru mine, pentru familia ta, pentru casa ta. Aş opri timpul ca să te aud râzând și cântând. Aș opri timpul ca să-mi înregistrez pe retină forever fiecare gest al tău și fiecare grimasă pe care o faci și de care îmi va fi atât de dor atunci când Dumneaeu va decide că are nevoie de tine. Iar eu, eu voi avea nevoie de amintirea ta sfântă. Aş opri timpul ca să-ți mulțumesc pentru fiecare sfat pe care l-am primtit de la tine, pentru că am absorbit ca un burete de la tine fiecare cuvințel pe care mi l ai spus. Aș opri timpul ca să învăţ de la tine tot ce trebuie să ştiu despre viaţă, despre renunţări, despre vise, despre moarte, despre respect, despre voință , despre alegeri, despre putere, despre demnitate, despre durere, despre incăpățânarea de a trăi pentru cei pe care îi iubești cu patimă și pentru cei pe care i-ai divinizat. Aș opri timpul pentru că-ți dorești să-ți crești nepoții și să-i înveți tot ce însemnă viața. Aş opri timpul tău ca să nu pleci de lângă mine niciodată. Aș da din timpul meu pentru ca tu sa rămâi…” – a scris Anamaria Prodan.

Citește șiȘi-a schimbat look-ul. Cum arată Ionela Prodan acum

Citește și – Prima declarație a Anamariei Prodan despre starea de sănătate a mamei sale, Ionela Prodan

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro