Ultimele cuvinte rostite de Elvis Presley înainte să moară

De Mihaela Dobre pe
„Mă duc să citesc în baie”, au fost ultimele cuvinte pe care le-a rostit Elvis Presley înainte să moară.

Citește și – Conspiraţii celebre la moartea vedetelor

Era 16 august 1977 când sex-simbolul, legenda vie a muzicii, regale rock&roll-ului și unul dintre cei mai iubiți artiști ai tuturor timpurilor se stinge din viață. Ginger Alden, ultima femeie din viața artistului, a povestit în cartea intitulată „Elvis&Ginger: Elvis Presley’s Fiance and Last Love Finally Tells Her Story”, despre ultime clipe din viața celui poreclit „The King”. Ginger spune că la primele ore ale dimineții zilei de 16 august 1977, Elvis nu putea dormi și i-a spus: „Mă duc să citesc în baie”, încăpere în care avea instalat un fotoliu imens, unde obișnuia să se retragă pentru a lectura în liniște. Logodnica lui i-a spus să aibă grijă să nu adoarmă acolo, apoi s-a culcat înapoi.

Câteva ore mai târziu, Giger s-a trezit, dar Elvis lipsea din cameră. Femeia s-a dus la baie, unde era lumina aprinsă și unde cântărețul zăcea fără suflare. Potrivit raportului medico-legal, Elvis Presley a fost găsit zăcând în propria vomă, în baia reședinței sale din Graceland. Deși rezultatul inițial al autopsiei a fost aritmie cardiacă, verdict stabilit la rugămintea familiei, adevărata cauză a decesului a fost un cocktail de 14 medicamente, ingerat de cântăreț cu o oră înainte de producerea decesului.

Ginger Alden, actriță și manechin, s-a născut pe 13 noiembrie 1956, în Memphis (Tennesee) și este cunoscută drept ultima logodnică a lui Elvis Presley și prima persoană care l-a găsit pe artist făsă ruflare. Deşi era încă afectat după divorţul de Priscilla, Elvis perfectase detaliile căsătoriei cu logodnica sa, Ginger Alden, mai tânără cu 20 de ani decât el.

El o ceruse de soție pe 26 ianuarie 1977 tot în baia în care s-a stins din viață câteva luni mai târziu.

Pe 18 august 1977, Elvis Presley a fost înmormântat lângă mama sa, în cimitirul Forest Hill, din Memphis. Ulterior, după ce s-a aflat că cineva a încercat să fure trupurile, acestea au fost mutate la Graceland.

Citește și – Topul celor mai bogaţi artişti care nu mai sunt în viaţă

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro