Tudor Chirilă se întoarce la liceu

De Unica.ro, pe

Fostul vocal al trupei Vama Veche continuă campania socială începută în această primăvară, prin intermediul căreia elevii pot fi evaluaţi în ceea ce priveşte dezvoltarea personală.
Pe 28 octombrie, Tudor Chirilă va relua turneul  de mentorship pe care l-a inţiat în luna mai în câteva licee din Bucureşti, în alte 15 instituţii de învăţământ mediu din Capitală.

În cadrul proiectului „Chirilă în licee” al carui slogan este un indemn – „Descoperă ce-ţi place. Acum!”, Tudor le va vorbi elevilor despre cum pot descoperi ce vor să facă în viaţă şi, mai ales, despre alegerea carierei în cunoştinţă de cauză, accentuând ideea că, înainte de orice, este important să fii pasionat de ceea ce faci. 

Mai mult,  pentru a da o finalitate acestor tip de întâlniri, ele vor fi dublate de un studiu psihologic care urmăreşte să identifice gradul de încredere al elevilor în ei inşişi, modelele pe care le admiră.

Rezultatele studiului efectuat în primăvară pe elevii primelor 5 licee au dezvăluit că banii şi statutul social au o însemnătate deosebită pentru tineri. Ei sunt în marea lor majoritate oportunişti, au obiective foarte îndrăzneţe, dar ar prefera să sară paşii necesari atingerii lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!