Trupul actriței Naya Rivera a fost găsit în lac după cinci zile

De Unica.ro pe
Trupul neînsuflețit al actriței Naya Rivera a fost găsit în lacul Pireu din sudul Californiei, după cinci zile de căutări. Se pare că aceasta și-a salvat fiul cu ultimele puteri.  

Actrița Naya Rivera, cunoscută pentru rolul Santana din serialul de televiziune ”Glee”, a dispărut miercuri, 8 iulie 2020, în apele lacului Pireu, în timp ce se plimba cu barca alături de fiul ei, Josey Hollis Dorsey, în vârstă de patru ani.

Citește online gratuit numărul de iulie al revistei Unica

”Astăzi, echipele noastre de căutare au recuperat un corp din apele lacului. Pe baza locului unde a fost găsit trupul, a caracteristicilor fizice, a hainelor pe care le purta, a condiţiei în care se afla, precum şi a faptului că nu au fost alte persoane date dispărute în zonă suntem convinşi că trupul pe care l-am găsit este al lui Naya Rivera”, a declarat şeriful comitatului Ventura, Bill Ayub, la o conferinţă de presă, precizând că nu sunt indicii de suicid sau agresiune.

Trupul actriței Naya Rivera a fost găsit în lac după cinci zile

Copilul vedetei, pe care polițiștii l-au găsit în barcă nevătămat, le-a povestit anchetatorilor că a înotat în lac împreună cu mama lui, dar după ce aceasta l-a ajutat să urce în barcă, a dispărut.

Citește și: Benjamin Keough, nepotul lui Elvis Presley, a murit la 27 de ani

„Fiul ei a spus că a fost ajutat de Naya să urce în barcă. El le-a spus anchetatorilor că a privit în urmă şi a văzut-o dispărând sub apă. Credem că a adunat suficientă energie pentru a-l readuce pe fiul ei pe barcă, dar nu suficientă pentru a se salva”, a mai spus șeriful, potrivit news.ro.

Acesta a adăugat că se va face autopsie, pentru a se stabili cu exactitate cauzele morții.

Cine a fost Naya Rivera

Naya Rivera era născută pe 12 ianuarie 1987 în Valencia, California, într-o familie cu origini portoricane, afro-americane şi germane. Aceasta a debutat pe micile ecrane la vârsta de 4 ani, în sitcomul CBS „The Royal Family”. A mai apărut în episoade din „The Fresh Prince of Bel-Air”, „Family Matters”, „Sinbad” şi „Baywatch”.

A devenit celebră datorită rolului Santana Lopez din cele șapte sezoane ale serialului „Glee” (2009 şi 2015). Pentru această interpretare, a fost nominalizată la Screen Actors Guild Awards, Grammy şi Teen Choice Awards. Actrița a mai jucat în „Devious Maids” şi „Step Up: High Water”.

Aceasta a fost căsătorită cu actorul Ryan Dorsey timp de patru ani, între 2014 și 2018. În 2015 s-a născut băiețelul lor, Josey Hollis.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro