Benjamin Keough, nepotul lui Elvis Presley, a murit la 27 de ani

De Unica.ro pe
Benjamin Storm Keough, nepotul lui Elvis Presley, a murit la vârsta de 27 de ani. Fiul Lisei Marie Presley s-ar fi sinucis prin împușcare. 

Benjamin Keough a fost găsit mort duminică, în vila sa din Calabasas, California, după cum a confirmat oficial managerul Lisei Marie Presley, Roger Widynowski.

Citește online gratuit numărul de iulie al revistei Unica

„Are inima frântă, este de neconsolat şi mai mult decât devastată, dar încearcă să fie puternică pentru gemenele în vârstă de 11 ani şi fiica ei mai mare, Riley. L-a adorat pe băiat. Era iubirea vieţii ei”, a transmis acesta.

Benjamin Keough, nepotul lui Elvis Presley, a murit la 27 de ani

Tabloidul TMZ a scris că Benjamin Keough s-ar fi sinucis prin împușcare. Potrivit poliției, acesta s-ar fi împușcat în piept. Acesta a fost fiul Lisei Marie și al muzicianului Danny Keough. Cei doi s-au căsătorit în 1988 și au avut împreună un fiu, pe Ben, și o fiică, Riley  Keough, care a jucat în filme ca „The Lodge”, „Under the Silver Lake”, „Mad Max: Fury Road” şi „American Honey”. Lisa Marie, unicul copil al superstarului Elvis Presley, și Danny Keough au divorțat în 1994, iar 20 de zile mai târziu Lisa s-a căsătorit cu Michael Jackson.

Citește și: „Sunt nebun după tine”. Scrisoarea secretă a lui Michael Jackson către Lisa Marie Presley

Aceasta a vorbit în trecut de asemănările dintre fiul ei și Elvis: ”Ben seamănă mult cu Elvis. Toată lumea vrea să facă poze cu el pentru că asemănarea este incredibilă. Câteodată, chiar și eu mă simt copleșită când mă uit la el”, a mărturisit aceasta, conform știrileprotv.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro