Toto Dumitrescu și iubita lui, Alexandra, au plecat în vacanță. Cine este tânăra care i-a furat inima actorului

De Unica.ro, pe
După ce s-au încheiat filmările serialului „Adela”, Toto Dumitrescu și iubita lui, Alexandra, au plecat într-o vacanță în Zanzibar. Fiul lui Ilie Dumitrescu a publicat primele imagini cu tânăra care i-a cucerit inima. 

Chiar dacă este extrem de discret cu viața lui personal, Toto Dumitrescu și-a încântat fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii din vacanța petrecută în Zanzibar. În imagini, alături de el, apare și iubita lui Alexandra, o brunetă superbă, cu ochi verzi, model de profesie, potrivit Libertatea.ro.

Fiul lui Ilie Dumitrescu nu a călcat pe urmele celebrului său tată, ci a ales actoria. Acesta a studiat la Londra și s-a remarcat în filmul „Un pas în urma serafimilor”, precum și în serialul „Adela” de la Antena 1, unde a interpretat rolul lui Floppy. Fostul concurent de la „Te cunosc de undeva” a mai jucat în „Love by Design” și „Palatul Pionierilor B’92”.

Citește și: Prințul William nu a plăcut-o dintodeauna pe Meghan Markle – ce îl enerva la ea

Toto Dumitrescu și iubita lui, Alexandra, au plecat în vacanță. Cine este tânăra care i-a furat inima actorului

A divorțat în urmă cu 5 ani, dar nimeni nu a știut. De ce a ținut despărțirea secretă

După ce a anunțat că este transgender, Elliot Page și-a extirpat sânii. Cum arată acum

Adelina Pestrițu, ironizată de Mircea Badea pentru notele obținute la BAC: N-ai cum mai tare de atât!

Toto Dumitrescu, susținut de ambii părinți să devină actor

Toto Dumitrescu povestea în urmă cu mai mult timp că ambii părinți, Ilie Dumitrescu și Letiţia Badea, l-au încurajat să urmeze actoria. Acesta a știut încă de când era copil că aceasta este meseria pe care o va alege.

„Încă de mic am fost pasionat de actorie și visam să pot juca în filme. Fiind creativ și plăcut ca prezență, am fost ales să interpretez rolul principal la spectacolul de sfârșit de an școlar în clasa a doua. De atunci, am știut care este chemarea mea”, a spus el într-un interviu acordat revistei Unica.

Intră în GALERIA FOTO să vezi mai multe imagini cu Toto Dumitrescu și iubita lui.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!