Tily Niculae s-a înscris la a doua facultate. „Niciodată nu este prea târziu”

De Unica.ro, pe

După ce a urmat Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatti”, secția Actorie, Tily Niculae (36 de ani) s-a înscris la Facultatea de Actorie din cadrul Universității „Hyperion”, pe care a și absolvit-o. Recent, actrița s-a reîntors pe băncile facultății.

Tily Niculae s-a înscris la a doua facultate. „Niciodată nu este prea târziu”

„Bun, am făcut-o și pe asta! De dimineață am depus actele și oficial sunt din nou studentă în anul l‼️ Sper să nu îmi pierd entuziasmul, dar nici timpul să nu îmi fie dușman! Să jonglez cu atâtea roluri, soție, mamă, personajele pe care le voi juca în teatre, dar și studenta din anul I de la Litere Română-Engleză! Timpul le va așeza pe toate! Ce știu cu certitudine este că niciodată nu este prea târziu, iar întâlnirea de azi cu o parte din cadrele didactice m-a făcut să mă reîntorc în timp. Calzi, primitori, bucuroși pentru alegerea pe care am făcut-o! Să înceapă un nou capitol!”, a scris actrița în mediul online.

Despre motivul înscrierii la Litere, Tily a explicat: „Viitor business, traduceri, diferite centre, momentan e doar o altă facultate care nu are nicio legătură cu cea anterioară!”.

Tily NiculaeIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Citește și: Tily Niculae, la un pas de divorț: „Este diferența asta de vârstă”

Tily a debutat pe micul ecran în serialul „În familie” (2002), înainte de a se remarca în serialul de comedie „La bloc” (2002-2007), de la Pro TV. Ulterior încheierii acestuia a jucat în filmele „Contra timp” (2008), „Contra timp 2” (2009) și în serialul „Doctori de mame” (2008). În 2013 a revenit pe micul ecran în filmul „La bloc: după 10 ani”.

În ianuarie 2022, Tily a vorbit despre cât de solicitată a fost în perioada în care juca în serialul „La bloc”.

„Nu aveai timp să mănânci. Nu aveai timp să te duci la baie. Aveam un fel de mici crize. Eu vorbeam pentru mine. «Băi, ție ți se părea normal?» Nu ajungeam la facultate. Se tot schimba programul, de 3 ori nu am putut să ajung la examenul auto. Erau sacrificii. Nu e vorba de optimism, e vorba de realitate. Acum am niște contracte beton, nu se mai schimbă niciun program. Eu nu pot să duc așa ceva. Pe mine m-a marcat. Laura (n.red.: Cosoi) era mai mare. Eu nu m-am întâlnit cu colegii mei (n.red.: de facultate) niciodată”, declara actrița, în emisiunea „La Măruță”.

„Pe mine m-au luat de pe băncile liceului. Nu știam în ce mă bag. Cu siguranță au fost mai multe lucruri bune decât rele. Dar nu ai cum să uiți foametea, frigul, orele la care veneam pe platou. Țin minte că venea Laura să mă ia, eu eram varză. Radu Dragomir (n.red.: regizorul „La bloc” și soțul Danei Rogoz) țipa la mine pentru că eram cu șervețele. Aveam un talent fantastic de a răci”, a completat.

Citește și: Motivul pentru care Tily Niculae refuză să mai joace în seriale

Tily este mama a doi copii, o fiică și un fiu, Sofia (11 ani) și Radu (2 ani și jumătate), din căsnicia cu Dragoș Popescu (46 de ani).

Cum a fost actrița cerută în căsătorie?

„M-a cerut de ziua mea, la Londra. Țin minte că eram în metrou și nu știam de ce era atât de agitat. Era nervos pentru că se făceau lucrări la metrou și el închiriase o capsulă doar pentru noi în roata London Eye. Mi-a zis: «Tu stai aici, eu o să alerg pentru că pierdem biletele». Eu nu știam despre ce era vorba. (…) M-a împins în interior când am ajuns, s-au închis ușile și am rămas doar noi cu cea care urma să ne servească. (…) Când am ajuns la 116 metri (…) a scos inelul. (…) Noi ne-am căsătorit de ziua lui, pe 26 martie”, declara artista în trecut, tot în emisiunea „La Măruță”.

Tot pe 26 martie s-a născut și fiul lor, Radu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!