Cum se înțeleg Theo Rose și Anghel Damian pe platourile de filmare. Dezvăluirile artistei

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 23 septembrie 2022, 11:08

Theo Rose (24 de ani) și Anghel Damian (30 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase și proaspete cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au confirmat public că au o relație în luna august a acestui an. Ei  nu sunt doar iubiți, ci și colegi de muncă, cântăreața jucând în serialul “Clanul”, de la Pro TV, al cărui regizor este chiar Damian.

Theo și Anghel s-au cunoscut în perioada în care ea era jurată la “Vocea României” și avea o relație de opt ani cu nepotul lui Nea Mărin, dansatorul Alex Leonte, iar el era împreună cu actrița și scenarista Lia Bugnar.

Theo Rose a vorbit recent despre cum merg lucrurile între ei când se află pe platourile de filmare. Cei doi tineri își respect munca și dau dovadă de profesionalism când se impune acest lucru.

Cum se înțeleg Theo Rose și Anghel Damian pe platourile de filmare. Dezvăluirile artisteiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)
Cum se înțeleg Theo Rose și Anghel Damian pe platourile de filmare. Dezvăluirile artistei
Theo Rose

La filmări chiar ne vedem de treaba noastră. Aproape că nu ne vedem la filmări. De fapt, în afară de ce ține de indicații – a spus Theo, în podcastul “La mijloc”, găzduit de Codin Maticiuc.

Cântăreața a mai dezvăluit cum a ajutat-o Anghel în debutul ei în film, pe post de actriță.

La un moment dat, râdeam cu Anghel, nu știu, erau primele zile de filmare și a venit la mine să-mi explice ceva ce aveam de făcut. Îmi explica o stare și înțelegeam perfect. Mă uitam în gol așa și după ce mi-a explicat i-am zis „da, și eu cum fac?” și el a zis „Eh, asta e singura întrebare care în actorie nu există: „cum fac?”.

M-a ajutat foarte mult faptul că el mi-a exemplificat de foarte multe ori cum trebuie să spun anumite replici sau care e starea pe care trebuie să o am – a completat Theo Rose.

Codin Maticiuc a mers mai departe cu întrebările din emisiunea sa și a dorit să afle dacă există iubire între Theo și Damian.

Vreau să te întreb: Tu o iubești pe Theo Rose? Eu asta aș vrea să știu. Atenție! Rămâneți pe recepție. Anghel Damian? – l-a întrebat Maticiuc pe Damian.

Cum se înțeleg Theo Rose și Anghel Damian pe platourile de filmare. Dezvăluirile artistei
Anghel Damian

Uimit de întrebarea neașteptată și atât de directă, regizorul a oferit un răspuns evaziv:

Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte, cum ți-am spus și mai devreme. Sunt lucruri care sunt atât de profunde și de complexe că nu există vocabular pentru asta.

Nu este prima oară când Damian vorbește cu discreție despre relația cu Theo. El a mai spus că nu dorește să împărtășească detalii intime din viața personală și nici să-și justifice trăirile și emoțiile.

Vă mărturisesc că nu aș vrea să intru foarte mult în detalii despre viața noastră privată și o să ofer și o justificare. (…) E foarte greu să povestești ceva just despre intimitatea ta și lumea să înțeleagă exact ce vrei să spui.

Chiar cred că situațiile de genul acesta nu pot fi descrise, pentru că trebuie să simți, să gândești ceea ce am simțit și am gândit ca să poți să înțelegi. Prefer această discreție, pentru că e important să trăim noi, nu să trăim prin gura lumii sau prin articole de presă, a precizat regizorul.

Citeşte şi: Când s-au despărțit, de fapt, Theo Rose și Alex Leonte. Nea Mărin: „Pentru mine e un șoc”

Citeşte şi: Andreea Bălan a fost implicată într-un accident rutier

Citeşte şi: Andreea Bălan, țeapă de 90.000 de euro din partea unui investitor imobiliar. „Toți banii i-am dat acolo!”

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, despre criza energetică: „Nu mă interesează facturile, pot veni oricât!”

Cât despre postul de actriță al iubitei sale, Anghel Damian a spus că Theo este o persoană talentată și o artistă completă.

Theo face un rol extraordinar (…) Este un artist complex, cu un talent desăvârșit, atât în muzică, cât și în actorie. Mă bucur că a reușit să-și descopere această latură și să urmeze un drum, care cred eu, va fi foarte lung și bine bătătorit și pe partea asta a actoriei. O apreciez ca un întreg, nu vreau să subliniez o calitate în detrimentul alteia. Este un om excepțional.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!