Andreea Bălan, țeapă de 90.000 de euro din partea unui investitor imobiliar. „Toți banii i-am dat acolo!”

De Unica.ro, pe

Andreea Bălan a avut parte de o țeapă imobiliară de proporții. Artista a investit 90.000 de euro într-un apartament ce urma să fie construit într-un complex rezidențial din nordul Bucureștiului, în zona Doamna Ghica. Proiectul nu a fost dus la bun sfârșit, iar Andreea a pierdut banii și a rămas și fără apartamentul dorit.

Investitorul israelian care promitea proiectul imobiliar a încasat 20 de milioane de euro de la mai multe persoane pe care le-a convins să cumpere o locuință – garsonieră sau apartament – în complexul care urma să se construiască. Din păcate, cumpărătorii au rămas și fără bani, și fără locuințele dorite. Printre păgubiți se numără cântăreața Andreea Bălan, împreună cu alte 571 de persoane, notează observatornews.ro.

Andreea Bălan, țeapă de 90.000 din partea unui investitor imobiliar.

Andreea Bălan își dorea un apartament la etajul 11.

Andreea Bălan, țeapă de 90.000 de euro din partea unui investitor imobiliar. "Toți banii i-am dat acolo!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Timp de un an și jumătate am dat vreo 90.000 euro. Din trei ediţii „Dansez pentru tine”, cea din Mexic și celelalte două din România, plus o campanie electorală. Toţi banii i-am dat acolo. Am crezut că e doar o pauză, că trece iarna, mai trece o iarnă… Am angajat o firmă de avocatură şi s-a făcut un proces – a declarat artista.

Citeşte şi: Cât a costat rochia de catifea purtată de Carmen Iohannis în ziua înmormântării reginei Elisabeta a II-a

Citeşte şi: Starea lui Alexandru Arșinel se înrăutățește. Actorul este la ATI, intubat și ventilat mecanic

Citeşte şi: Shakira, despre despărțirea de Pique: „Cele mai negre ore ale vieții mele”

Citeşte şi: Elena Chiriac, despre relația cu Alex Delea: „Am ales să stau un pic mai retrasă”

Andreea s-a trezit cu conturile bancare blocate, deoarece ANAF-ul a vrut să recupereze doar de la ea taxa de timbru pentru procesul colectiv.

Dacă tu ai bani, îţi luăm ţie banii. Și a trebuit să mai fac eu un alt proces cu fiscul din Ploieşti şi între timp celelalte firme să-si plătească cota lor – a mai spus artista.

Totul s-a petrecut în urmă cu 15 ani, iar Andreea s-a resemnat cu privire la caz și nu mai speră să-și mai recupereze vreodată banii.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!