Elena Chiriac, despre relația cu Alex Delea: „Am ales să stau un pic mai retrasă”

De Unica.ro, pe

Elena Chiriac și Alex Delea s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Survivor”, unde au făcut parte din echipe rivale. Totuși, după terminarea show-ului cei doi au rămas în relații foarte bune. Atât de bune, încât fanii bănuiesc că între ei doi este ceva mai mult decât o prietenie.

Elena a vorbit acum despre ceea ce se întâmplă, de fapt, între ea și războinicul Delea.

Întrebată de Cancan dacă se află într-o relație romantică cu Delea, aceasta a răspuns: „Dacă voiam să spun până acum o făceam. (…) Dar nu cred că este încă momentul să vă spun da sau nu, sau să vă spun orice. La mine s-au tot făcut speculații în legătură cu viața mea personală și eu am venit și ori le-am negat, ori le-am aprobat”.

Elena Chiriac, despre relația cu Alex Delea: „Am ales să stau un pic mai retrasă”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

„Dar am ales să stau un pic mai retrasă când vine vorba de viața mea personală, că e ce mi-a rămas și mie al meu și îmi place să o țin pentru mine”, a mai spus ea.

„Când o să fim noi pregătiți să spunem că suntem prieteni sau suntem împreună sau mai știu eu ce, o să o facem și cu siguranță va ști toată lumea”, a precizat Chiriac pentru sursa citată.

Elena Chiriac și Alex Delea, în filmul „Haita”

Cei care îi îndrăgesc pe cei doi și își doresc să îi vadă împreună se vor bucura să afle că Alex și Elena vor juca împreună în filmul ”Haita”.

„Mă bucur atât de tare că o să facem parte din încă un proiect împreună, pentru că noi suntem foarte apropiați, după cum bine știți. Și eu îmi doream foarte mult să pot odată să încep să pornesc pe drumul ăsta de actorie în România, pentru că am studiat în Anglia și n-am pus niciodată în practică. Iar acum e momentul! Și mai mult decât că e momentul, e și cu un om atât de drag mie, și anume Delea, de aia mă bucur!”, a povestit tânăra.

Alex Delea este nu doar unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la „Survivor România”, dar este și cel care a câștigat această emisiune. El a intrat în finală cu Elena Chiriac și Ionuț Popa.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!