Bianca Drăgușanu, despre criza energetică: „Nu mă interesează facturile, pot veni oricât!”

De Unica.ro, pe

Bianca Drăgușanu (40 de ani) nu își face griji pentru facturile mari la electricitate și gaze care vor veni iarna aceasta.

Fosta asistentă de televiziune încasează venituri frumoase din imaginea sa și spune că nu își face probleme că nu va putea achita cheltuielile lunare pentru utilități. Declarațiile vedetei au venit în contextul adâncirii crizei energetice din Europa, pe fondul războiului din Ucraina și a deciziei Rusiei de a limita exporturile de gaze naturale.

Bianca a spus că nu este interesată de facturi, deoarece mama ei se ocupă de acest aspect. Bianca locuiește mama și cu fiica ei, Sofia, într-un cartier rezidențial din București.

Bianca Drăgușanu, despre criza energetică: "Nu mă interesează facturile, pot veni oricât!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Nu mă interesează facturile și nici nu știu cât vin. Eu îi las mamei o sumă lunară pentru toate cheltuielile. Pot să vină oricât, nu am de ce să fac economie la ceva – a declarat în exclusivitate pentru playtech.ro.

Fosta soție a lui Victor Slav dezvăluia, în urmă cu ceva timp, că face bani folosindu-și imaginea în mediul online.

Eu am un reach la tot Instagramul meu, eu am contracte foarte bune și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scris și pe foaie la care se plătește taxă. 10.000 minim! Când vine Black Friday fac și 20.000. Iar eu trebuie să am întotdeauna Instastory-uri. Eu plătesc taxe și impozite la toate încasările pe care le am. Eu trebuie să-mi pozez pantofii, bluzița, extensiile, cerceii și așa mai departe. Trebuie să am un flux – spunea Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Bianca Drăgușanu a mai precizat că este și imaginea unui club de video-chat. Iar acest lucru o avantajează foarte mult din punct de vedere financiar.

Eu sunt un exemplu de femeie puternică pentru mine și pentru copilul meu. Nu câștig bani pentru că sunt frumoasă, câștig bani pentru că sunt deșteaptă. Îmi permit absolut orice, să merg absolut oriunde. Da, am semnat un contract cu un video-chat. Le-am dat o poză să o folosească. Nu am făcut nimic, mi-am vândut imaginea. Nu încurajez pe nimeni să facă nimic, decât ceea ce simte și ceea ce îi place – a povestit ea, în urmă cu câteva luni, la PRO TV.

Bianca Drăgușanu, despre criza energetică:

Pe lângă toate acestea, Bianca are și alte afaceri din care îi vin venituri lunare.

Am multe contracte în derulare, majoritatea sunt pe un an sau doi ani. Mai am cu o firmă de extensii (n.r. care îi aduce alți 4000 de euro lunar), cu o clinică de înfrumusețare (n.r. contract pe 5000 de euro lunar), reclamă la blănuri, suplimente alimentare, alta la ochelari de firmă (n.r. contracte pe 3000 de euro lunar), apoi una la bijuterii din aur.

Toate contractele mele sunt pe bani, eu nu accept produse, nu am de ce. La acestea se adaugă și alte contracte ocazionale, de exemplu mai apare vreo cofetărie, vreun site pe care-l promovez sau altele.

Nu am de ce să mă plâng, nu dau sume, contractele sunt confidențiale – a declarat Bianca Drăgușanu, pentru impact.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!