Teo Trandafir: „Eu nu voiam copii. Niciodată! Maia a picat din cer”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 23 septembrie 2021, 10:33

Teo Trandafir (53 de ani) a luat, în urmă cu 17 ani, o decizie care i-a schimbat complet viața, aceea de a adopta un copil. Teo a devenit mamă la vârsta de 36 de ani, iar astăzi se mândrește cu fiica ei Maia, despre care spune că este un copil exemplu.

Cu toate că îndrăgita prezentatoare de televiziune este astăzi o mamă fericită, ea a mărturisit că nu a avut niciodată în plan să aibă un copil. Mai mult, vedeta de la Kanal D a crezut o bună perioadă de timp că nu va fi nicicând în stare să îngrijească un bebeluș.

”Eu nu am avut-o niciodată în gând pe Maia. Maia nu a fost în plan deloc. Niciodată! Eu nu voiam copii. Ce să fac cu copil? Eu nu sunt în stare să am grijă de mine. Abia mă descurc cu programul meu, abia mă descurc cu ale mele. ‘La 36 de ani… ce îți mai trebuie copil? Nu ești făcută să fii mamă, gata.’ Am împachetat-o și aia a fost. Maia a venit, a picat din cer”, a deavăluit Teo, în cadrul emisiunii “În Oglindă”.

Citeşte şi: Teo Trandafir, despre mariajul cu primul soț:”Dacă iubești cu adevărat pe cineva, îl lași să plece!”

Citeşte şi: Patrizia Paglieri, despre tatăl fiului ei, Francesco: „Nu l-a căutat niciodată. Noi am renunțat la el”

Citeşte şi: Naomi Campbell o învață pe fetița ei de cinci luni despre importanța igienei

Citeşte şi: Andreea Marin, despre sfatul primit de la tatăl său când s-a mutat singură în București

Vedeta de televiziune mărturisește că nu i s-a întâmplat să rămână însărcinată niciodată, dar așa i-a fost destinul, ca Maia să ajungă la ea și să devenă copilul pe care orice părinte și l-ar dori.

”Nu mi s-a întâmplat niciodată să rămân gravidă. (…) Am eu niște ai mei, pe care îi știe toată lumea, dar e mai bine să nu-i numesc. Niște îngeri la vedere. Unul dintre ei a venit și mi-a zis că are în față o doamnă care este însărcinată în 8 luni jumătate și ceva s-a declanșat… Zic, deci de asta trebuie să îmi fac casă aici. Deci de asta toate astea… Au urmat niște cercetări, pentru că a trebuit să demonstrez că pot să țin copilul, să-l cresc și că pot să-l susțin, că am un comportament, o conduită. Mi-am dat seama că acesta e copilul. Cum a zis și ea – ‘Din cer eu te-am ales!’”, a mai mărturisit Teo.

Teo și-a crescut și educat fiica după principii simple de viață, evitând să o răsfețe excesiv, iar astăzi, Maia, la cei 17 ani pe care îi are, este o adolescentă care apreciază lucrurile mărunte din viață și modestia.

“Ea nu poartă branduri. Maia nu are fițe și figuri. A văzut cum e când nu ai ce încălța. Îi creștea piciorușul și eu nu aveam bani să-i cumpăr o altă pereche de pantofi. Ce fac?! Disperările și angoasele m-au șubrezit. Nu te întărește nimic, cum spun filozofii. Pe măsură ce trece timpul ești mai vulnerabil”, a completat Teo Trandafir.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!