Toamna aduce telenovele noi la Acasă TV şi Antena 1

De Diana Sorescu, pe

Acasă TV şi Antena 1 pregătesc surprize de proporţii odată cu sezonul de toamnă. „Iubire şi onoare” şi „Narcisa sălbatică” sunt telenovele ce zugrăvesc poveşti de iubire senzaţionale…

…şi promit să cucerească telespectatorii încă de la primul episod.
Din pasiune, dragoste faţă de poveştile de viaţă inedite şi dorinţa de a crea ceva memorabil s-au născut telenovelele  „Iubire şi Onoare” şi „Narcisa sălbatică”, ce vor rula pe Acasă TV, respectiv Antena 1.

Ambele proiecte sunt pariuri extrem de îndrăzneţe, iar scenariştii, regizorii şi actorii din distribuţie muncesc din greu pentru a crea poveşti care să reuşească să topească bariera micului ecran şi să ajungă direct în sufletele telespectatorilor.

„Iubire şi onoare”, sagă cu iz oriental

Totul a început cu un articol pe care producătorul general, Ruxandra Ion, l-a citit în ziarul britanic The Sunday Telegraph. Apoi, alături de scenaristele Sorina Ungureanu şi Sorina Macovei, de regizorul Iura Luncaşu şi de Bianca Popescu, producătorul creativ proiectul a prins contur, iar povestea dintre românca Ilinca şi Amir, un tânăr arab extrem de bogat, s-a schiţat pas cu pas.
La telenovela „Iubire şi onoare” lucrează o echipă numeroasă, formată din 118 persoane, ce munceşte zi şi noapte ca produsul final să se ridice la înălţimea aşteptărilor. Acest proiect urmăreşte povestea unei iubiri adevărate ce are de înfruntat prejudecăţile şi resentimentele a două lumi: orientală şi europeană.
Ilinca este o fată modernă, care visează la o carieră de succes în PR şi crede că dragostea poate fi întâlnită şi în realitate, nu doar în poveştile pe care le asculta când era mică. Amir este un şeic misterios, dar fascinant şi atrăgător, care a suferit deja pierderea unei soţii pe care a iubit-o. Este fiul unui emir bogat şi puternic, născut în Ţara Luminii (Beled el Nur).
În momentul cel mai putin aşteptat, Ilinca îl întâlneşte pe Amir într-un club din Bucureşti şi, încă din prima noapte, îşi dau seama că soarta lor este să fie împreună pentru totdeauna. Povestea lor pare una rupta din „1001 de nopţi” ţi amândoi realizează că întâlnirea lor a fost programată de destin.
Curând, însă, tinerii conştientizează că traiesc un vis şi că nu le va fi uşor să rămână împreună, având de înfruntat multe obstacole.

Citeşte continuarea în pagina următoare!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!