Tatuajele fetelor bune şi rele din România

De Cristina Popa, pe

Mihaela Rădulescu are tatuat pe spate o literă ebraică, Oana Zăvoranu vrea o pisică, Daniela Crudu se bucură de fluturaş, iar Ana Maria Prodan preferă broscuţele.
Acestea sunt doar câteva dintre vedetele autohtone ce au decis să se tatueze. Pentru a afla mai multe despre ele, citeşte rândurile de mai jos!

În 2007, într-o scurtă vizită în Israel şi Mihaela Rădulescu şi-a făcut un tatuaj pe spate, aproape de baza gâtului. Considerând că este precum o bijuterie intimă, pe care o porţi mereu, Mihaela nu a dorit să împărtăşească semnificaţia textului scris în limba ebraică.

Am aflat că Oana Zăvoranu vrea un nou tatuaj. Vedeta îşi doreşte ca pe laba piciorului să îi fie imprimată imaginea pisicului ei, Marty.

Pe lângă subiectul în sine, ceea ce va deosebi viitorul tatuaj de celelate trei, toate tribale, pe care Oana le are de ceva vreme, este şi coloristica deosebită.

Pentru a reda cât mai bine realitatea, Marty la „purtător” va avea doar conturul negru, restul fiind realizat cu vopsea albă.

Se pare că şi noua solistă de la DJ Project, Giulia Anghelescu se pregăteşte de un nou tatuaj, cadou de ziua ei.

Primul l-a făcut la 18 ani, iar în prezent, realizatoarea emisiunii „So… dance” de la One FM, se mândreşte cu un număr de patru desene permanente – un îngeraş pe umăr, o cheie Sol în zona urechii, un scorpion (zodia ei) iar pe încheietura mâinii şi un text în japoneză, despre fericire.

Deşi iubirea pentru fetiţa ei Sofia nu poate fi măsurată, Dana Nălbaru a ales o variantă proprie de a sublinia afecţiunea pe care i-o poartă.

Mai exact, vara aceasta fosta componentă a trupei HI-Q şi-a tatuat pe ceafă numele Sofiei.

Pe lângă această ultimă achiziţie, Dana şi-a înfrumuseţat corpul cu alte trei reprezentări grafice: un tatuaj cu model floral, un text în limba elfilor, iar pe braţul stâng, un desen ce înfăţişează nouă negri mititei dansând în jurul soarelui.

La categoriile „vedete feminine cu tatuaje multe” şi „vedete feminine cu tatuaje de inspiraţie zoologică” nu putea lipsi nici Ana Maria Prodan, care, pe lângă un cod de bare şi o „Stea a lui David”, este şi fericita posesoare a unor broscuţe pe abdomen şi pe spate.

Cum se explică afinitatea pentru aceste vietăţi? Ei bine, pe lângă faptul că în copilărie broscuţele erau jucăriile preferate ale actualei doamne Reghecampf, se pare că într-o viaţă anterioară ea însăşi ar fi fost o amfibie.

Şi Mihaela Marinache, cunoscută drept Miki de la ex-Kapital, este pasionată de pictura corpului. Fără să exagereze însă, ea s-a limitat la două pictograme în limba chineză, care în traducere înseamnă Extasy, pe partea dreptă a abdomenului.

Cosmina Păsărin abia ce şi-a mărit colecţia de tatuaje ajungând la cel de-al treilea. Ea a optat pentru un nou desen permanent pe încheietura mâinii drepte, un simbol al purităţii – o floare de cireş. Superstiţioasă din fire, se pare că Păsărin a vrut să alunge ghinionul pe care se presupune că îl aduce un număr par de tatuaje.

Dacă Dana Nălbaru şi-a însemnat corpul din dragoste pentru copilul ei, modelul Catrinel Menghia a făcut-o pentru soţul ei, tatuându-şi pe abdomen o frumoasă declaraţie „Massimo per sempre”.

Tot din motive ce ţin de inimă, şi ştirista Cristina Dochianu a recurs la varianta desenului permanent. Adevărate declaraţii de dragoste, atât ea cât şi iubitul acesteia, Radu (Crush) şi-au tatuat câte o aripă de înger pe omoplat.

Şi în final, ultima, dar nu cea din urmă, proaspăt intrată în categoria vedetelor şi Daniela Crudu se poate mândri cu un fluturaş tatuat în… cea mai intima zonă posibilă.

Aruncă o privire şi în galeria foto de mai jos!

Foto: Agerpres

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!