Orlando Bloom, despre accidentul care i-a marcat viața: „Mi-au spus că nu voi mai putea merge niciodată!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 13 ianuarie 2023, 14:56

Orlando Bloom (46 de ani) a vorbit deschis, în mediul online, despre un incident din trecut care i-a schimbat complet viața.

Îndrăgitul actor de la Hollywood este Ambasadorul Bunăvoinței la UNICEF și a povestit în cadrul campaniei #OnMyMind, modul în care un accident din adolescență, care i-ar fi putut fi fatal, i-a afectat sănătatea mintală.

Orlando Bloom: „Mi-am zdrobit coloana vertebrală!”

Orlando Bloom s-a lovit puternic la spate când avea 19 ani, după ce a căzut de la etajul trei al unei clădiri.

Orlando Bloom, despre accidentul care i-a marcat viața: "Mi-au spus că nu voi mai putea merge niciodată!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Citeşte şi: Cum arată fiica lui Katy Perry și Orlando Bloom? Are ochii albaștri ai lui Katy

“La 19 de ani, am căzut de la etajul trei și mi-am zdrobit coloana vertebrală. Am scăpat, ca prin urechile acului, de moarte și paralizie… Medicii mi-au zis de mai multe ori că nu voi mai putea merge niciodată. Dar mi-am revenit miraculos.

Sunt recunoscător în fiecare zi pentru corpul meu care îmi permite să-mi depășesc limitele și să trăiesc viața așa cum vreau.” – povestea Bloom, acum ceva timp, pentru The Guardian.

Vedeta a spus că a ajuns direct pe masa de operație după accident. Medicii i-au pus un corset pentru susținerea spatelui și a început kinetoterapia. După 12 zile de spitalizare, Bloom a ieșit în cârje.

Orlando Bloom, despre accidentul care i-a marcat viața: "Mi-au spus că nu voi mai putea merge niciodată!"

Durerea cea mai mare a fost că nu mai putea fi atât de activ fizic, așa cum era de obicei.

Citeşte şi: S-au căsătorit Katy Perry și Orlando Bloom în secret? Detaliul care i-a dat de gol

„A fost, într-adevăr, începutul unei călătorii lungi și dureroase pentru mine, în recunoașterea și înțelegerea unor anumitor tipare care au existat în viața mea care au dus la unele accidente. Iar punctul culminant a fost accidentarea spatelui, ceea ce a fost un experiență care-mi putea fi fatală.” – a relatat vedeta.

„A fost o perioadă întunecată pentru mine!”

În ciuda recuperării sale fizice „remarcabile și rapide”, actorul a spus că sănătatea sa mintală este cea care a avut de suferit când s-a întors acasă.

„Pot spune că multe luni la rând după accident, au reprezentat pentru mine o perioadă destul de întunecată. Fiind o persoană foarte activă, m-am simțit dintr-o dată restricționat și am suferit foarte mult sin acest motiv”, a povestit Orlando Bloom.

Citeşte şi: Katy Perry, la un pas să se sinucidă din cauza lui Orlando Bloom

Campania #OnMyMind, susținută de actor, are ca scop transformarea conversațiilor despre sănătatea psihică în ceva firesc, ce poate duce la schimbări în bine.

„Durerea se poate transforma în ceva pozitiv!”

„Există întotdeauna o oportunitate pentru oricine de a transforma durerea, fie că este fizică sau mentală, în ceva pozitiv, ce aduce noroc”, a continuat el.

„Și este atât de important să ajungem la oameni, să vorbim cu oamenii, să găsim pe cineva, pentru a crea posibilitatea de comunicare care să conducă la transformare și schimbare. Începi cu un moment, o conversație. Începi cu o singură întrebare: Ce este în mintea ta?” a completat Orlando Bloom.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!