Steven Tyler, la dezintoxicare după ce problemele cu dependența de droguri au reapărut. Artistul are 74 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 26 mai 2022, 14:31

Steven Tyler (74 de ani), solistul trupei Aerosmith, s-a internat din propria inițiativă într-un centru de dezintoxicare și reabilitare, după ce întreaga viață s-a luptat cu dependența de droguri și alcool.

Trupa a anunțat pe rețelele de socializare că și-a anulat concertele programate pentru lunile iunie și iulie din Las Vegas pentru că Steven Tyler nu mai poate performa, fiind nevoit să stea o vreme în clinica de reabilitare.

După cum mulţi dintre voi ştiţi, iubitul nostru frate Steven se luptă de mulți ani cu abstinența. A avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la picior. Pentru a se pregăti pentru scenă, din necesitatea de a controla durerea în timpul procesului, problemele cu dependența au recidivat şi a intrat voluntar într-un program de tratament pentru a se concentra pe sănătatea şi recuperarea sa.

Ne pare sincer rău că trebuie să ne anunțăm fanii și prietenii de anularea primului set de concerte programate pentru iunie și iulie în Las Vegas. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru susținere. – au transmis colegii lui Steven, pe contul său de Instagram.

Steven Tyler consumă substanțe interzise și alcool de la vârsta adolescenței. Potrivit New York Post, până acum artistul a cheltuit 6 milioane de dolari pe cocaină. Întrebat în cadrul unui interviu dacă este adevărat zvonul potrivit căruia a cheltuit de-a lungul vieții 20 de milioane de dolari pe cocaină, Steven a răspuns:

Nu. Probabil, realistic vorbind, sunt 5 sau 6 milioane de dolari. Cel puțin. Dar nu asta contează. Ai putea spune că am tras pe nas jumătate din Peru.

Citeşte şi: Meghan Markle, acuzată că nu-i pasă de starea tatălui internat în spital. „Cum poate să-l privească suferind? Cine face așa ceva?”

De-a lungul anilor, Steven Tyler a mai fost internat la diverse clinici de dezintoxicare, însă nu a putut scăpa definitiv de dependențele sale. Colegii săi de trupă au inițiat în 1988 prima intervenție de a-l trimite pe Steven la dezintoxicare.

Mi-a luat mulți ani să trec peste furia aceea, pentru că m-au trimis la reabilitare, iar în tot acest timp ei s-au dus în vacanță. Dar astăzi, datorită acelui episod, le sunt recunoscător și le mulțumesc pentru perioada mea de abstinență – a spus Steven Tyler, într-un interviu acordat publicației Haute Living, în 2019.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!