Soţul Mădălinei Manole are deja amantă?

De Diana Sorescu, pe

Petru Mircea, soţul regretatei Mădălina Manole, a fost surprins de paparazzi în compania unei blonde. Ba mai mult, se pare că femeia a înnoptat la reşedinţa din Otopeni.
Nici bine nu a încetat scandalul dintre Petru Mircea şi părinţii Mădălinei Manole, că noi acuzaţii se îndreaptă către acesta. De curând, un tabloid a prezentat poze cu „Puiu” şi o doamnă blondă, în timp ce părăseau casa artistei, ca mai târziu să fie surprinşi luând masa la restaurant, într-o atmosfera foarte degajată.

La aflarea veştilor, îndureratul tată al cântăreţei a cedat emoţional şi s-a declarat oripilat de asemenea fapte. Ion Manole promite să nu lase pe nimeni să denigreze imaginea fetei lui, cu atât mai puţin pe cel ce îi este ginere.

Ca drept la replică, într-un interviu televizat, Petru Mircea a declarat că femeia în compania căreia se afla este doar o bună prietenă de familie, pe care şi Mădălina o cunoştea şi o aprecia.

Soţul Mădălinei mărturiseşte că încă îşi plânge soţia şi nu îi arde să îşi refacă viaţa.

Petru Mircea, amendat de poliţie

Pe lângă casă, terenuri şi alte bunuri, Mădălina Manole i-a lăsat soţului drept moştenire şi o armă. Pistolul marca Walther, calibru 9, a fost achiziţionat legal de cântăreaţă în primăvara anului 2009.

Pentru că nu a declarat, în termen de 15 zile de la moartea artistei, că deţine o armă în casă, Petru Mircea a fost somat de poliţie să predea pistolul şi amendat cu suma de 1.000 de lei.

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!