Secretul Soniei Argint pentru a-și menține greutatea constantă. Vedeta a avut probleme cu greutatea în adolescență

De Unica.ro, pe

Sonia Argint-Ionescu, sora lui Tiberiu Argint, fostul iubit al Andreei Bălan, a dezvăluit care este metoda prin care reușește să-și mențină greutatea constantă. Prezentatoarea de televiziune, în vârstă de 40 de ani, a avut în adolescență probleme cu greutatea și de atunci are mare grijă la alimentație.

Sonia spune că reușește să se mențină mâncând moderat.

Moderat înseamnă că atunci când mă așez la masă, am grijă să mănânc foarte lent. Îmi și place să mănânc încet și senzația de sațietate ajunge mult mai repede la creier.

Adică eu la o masă normală nu mai mănânc mai mult de un fel de mâncare, nu există să mănânc antreu și fel principal. Mănânc o porție de mâncare și nu mănânc mai mult de două mese pe zi.

La mine durează infinit de mult până termin de mâncat. Nu știu cât, dar toată lumea din jurul meu este groaznic de plictisită, atunci când suntem la masă. Probabil că îmi ia o jumătate de oră să termin o porție – a dezvăluit Sonia Argint, potrivit impact.ro.

Citeşte şi: Bradley Cooper ar avea o nouă iubită. În prezența cui a fost văzut la un eveniment monden

Citeşte şi: Doinița Oancea, fără pic de machiaj în mediul online. Actrița le-a arătat tuturor cum arată dimineața, la trezire

Citeşte şi: Ce a făcut ani la rând după moartea Mădălinei Manole cel mai devotat fan al ei

Citeşte şi: Povestea femeii care a ajuns să câștige 760 mii de dolari anual lucrând doar 10 ore pe săptămână

Vedeta de televiziune se menține într-o formă de zile mari și cu ajutorul sportului.

Secretul Soniei Argint pentru a-și menține greutatea constantă. Vedeta a avut probleme cu greutatea în adolescență

Relația mea cu spor­tul este una de dragoste mare. Ne iubim cu consecvență de vreo 18 ani.  Sportul face parte din stilul meu de viață cu mult înainte ca acesta să fie atât de „la modă“ și amintit ca făcând parte dintr-un „stil de viață sănătos“. Fac multă mișcare.

Cel puțin o dată la două zile: alerg, fac yoga, interval training sau antrenamente funcționale. Sportul mă face fericită și optimistă și este un real panaceu în momentele în care caut soluții, sunt supărată sau pur și simplu am o zi în care m-am trezit prost dispusă (da, chiar mi se mai întâmplă ) – ne-a mărturisit Sonia Argint, în urmă cu câțiva ani.

Sonia Argint și soțul ei, Horațiu Ionescu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de 19 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2004 și au împreună doi băieți – Marc (18 ani) și Eric (16 ani).

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!