Smiley şi Pavel Bartoş, prezentatorii „Românii au talent”

De Diana Sorescu pe

Smiley şi Pavel Bartoş sunt cei doi prezentatori ai super show-ului „Românii au talent”, care va fi difuzat de ProTV. Cei doi se vor afla tot timpul în culise alături de concurenţi…

… pentru a lua impresii la cald, pentru a-i susţine şi încuraja pe toţi cei care urmează să urce pe scenă. „Eu şi Pavel vom prezenta acest show, iar în timpul preselecţiilor rolul nostru este să aflăm cât mai multe despre cei care concurează, să le dăm sfaturi şi, bineînţeles, să-i susţinem”, a declarat Smiley.

Pavel Bartoş ştie şi el foarte bine ce înseamnă emoţiile de pe scenă, aşa că este gata să-i susţină pe toţi concurenţii de la „Românii au talent„. „Sfatul meu pentru toţi cei care vor ajunge în faţa juriului este să-şi controleze emoţiile şi să meargă pe premiza că sunt cei mai buni”, a declarat el. 

Românii au talent, cel mai tare show 

Atât Smiley cât şi Pavel Bartoş sunt convinşi că românii sunt extrem de talentaţi şi acest concurs va fi plin de surprize cât se poate de plăcute. „Mă aştept să văd de toate. „Românii au talent” este un show care nu ţine cont de vârstă, ocupaţie sau sex, talentul fiind singurul care contează. Îi aşteptăm la preselecţii pe toţi cei care ştiu să facă lucruri inedite, surprinzătoare, de la cântat, tricotatul cu picioarele sau jonglerii cu mingea, pentru că vrem să-i arătăm întregii ţări», a mai declarat Pavel Bartoş. 
La „Românii au talent”, cel mai de succes show al momentului, sunt aşteptaţi toţi cei care au talent deosebit, indiferent că este vorba de dansat, cântat, mersul pe picioroange sau numere spectaculoase de magie. Înscrierile se fac pe site-ul romaniiautalent.ro dar şi direct în locaţiile special organizate în oraşele în care vor avea loc preselecţiile:  Timişoara (14 august), Cluj (24 august), Piatra Neamţ (31 august), Constanţa (7 septembrie). 

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro