Smiley și Gina Pistol, despre puterea credinței. „Gina s-a rugat în fiecare zi a sarcinii ei”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 iulie 2022, 15:06

Smiley (38 de ani) și Gina Pistol (41 de ani) au vorbit în mediul online despre un subiect personal și foarte important pentru ei, pe care nu îl dezbat adesea în public.

Invitați în podcastul “Seara după 7 cu Fere”, Smiley și Gina au mărturisit cât de importantă este pentru ei credința în Dumnezeu și cum i-a ajutat rugăciunea să treacă peste greutăți de-a lungul vieții.

Smiley și Gina au pornit de la o discuție legată de fetița lor, micuța Josephine Ana (1 an), care a venit pe lume într-un moment în care Ginei Pistol i se spusese că nu va putea face copii. Dar pentru că și-au dorit din tot sufletul un copil și au știut că Cel de Sus îi va ajuta mereu să-și vadă visul cu ochii, minunea s-a întâmplat.

Smiley și Gina Pistol, despre puterea credinței. "Gina s-a rugat în fiecare zi a sarcinii ei"

Să știți că treburile acestea cu rugăciunea și puterea cuvântului sunt adevărate. Pentru că sunt o grămadă de oameni pe care îi vezi – speakeri motivaționali, preoți, șamani – care îți spun despre aceleași lucruri: puterea cuvântului, puterea rugăciunii, puterea credinței. Acestea sunt niște lucruri care nu trebuie luate în râs. Iar oamenii care spun că sunt doar vorbe goale, ar trebui să se gândească de două ori înainte să vorbească.

Mi-a scris acum ceva timp un băiat pe internet, mi-a lăsat un comentariu răutăcios – ‘Cum reușești tu? Ești și netalentat și nu știu cum… Cum ai reușit tu să ai succes?’ Și i-am răspuns – ‘Eu mă rog în fiecare zi, poate ar trebui să încerci și tu!’

Și într-adevăr așa este. Gina s-a rugat în fiecare zi a sarcinii ei. Și nu pe repede înainte, rugăciune de 40 de minute. Și trebuie să și înțelegi cum să faci rugăciunea. Dar sunt lucruri foarte adevărate. Este foarte important să ai credință cu adevărat, nu doar așa… Avem atâtea exemple. Minunile pe care le vedem nu sunt întâmplătoare. Sunt oameni care au credință și fac sacrificii pentru ceea ce cred. La fel e și cu succesul, cu absolut tot.

Gina a spus că s-a rugat mereu, chiar și în momentele cele mai grele, când s-a simțit fizic foarte rău:

În perioada în care mi-a fost greu, nu aveam voie decât să merg la toaletă. Doar pentru asta aveam voie să mă ridic din pat. Și mă ridicam din pat doar ca să mă duc la baie și să mă rog. Și mi-a făcut bine.

Citeşte şi: Doinița Oancea, fără pic de machiaj în mediul online. Actrița le-a arătat tuturor cum arată dimineața, la trezire

Citeşte și: Ce onorariu are Elena Gheorghe la concerte și petreceri private

Citeşte şi: Anamaria Prodan, noi amenințări dure la adresa lui Laurențiu Reghecampf. „Este pușcărie multă!”

Citeşte şi: Povestea femeii care a ajuns să câștige 760 mii de dolari anual lucrând doar 10 ore pe săptămână

Înainte de a rămâne gravidă, doctorii i-au spus Ginei că are șanse de 0,1% să facă un copil. a mai precizat Gina:

Eram într-o perioadă extrem de grea. O lună de zile am stat la pat, riscam să pierd sarcina. Cum să ne anunțăm părinții când nu știam pe ce drum suntem? (…) Ținând cont că medicii mi-au zis că am 0,1 șanse să rămân gravidă. Știința se bătea cap în cap cu… Nici când eram însărcinată nu-mi venea să cred că sunt.

Așadar, fetița lor chiar este o minune de la Dumnezeu.

Sarcina Ginei și copilul nostru e o minune, e un dar de la Dumnezeu, altfel nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat. Noi am primit tot momentul și toată povestea asta și am tratat fiecare moment, și cu bune și cu rele, fix cu mare bucurie, chiar dacă am trecut prin momente de panică, nervi, supărări, le-am primit fix cu bucurie – a completat Smiley.

De asemenea, Smiley și Gina au dezvăluit că micuța Josephine a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl ei, adoră să asculte muzică la căști, dansează și face piruete la doar un an și patru luni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!