Simona Gherghe, respinsă de Pro Tv. Motivul este incredibil

De Mădălina Manole, pe
Simona Gherghe este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la postul de televiziune Antena 1, de mai mulți ani fiind gazda emisiunii "Acces Direct", însă puțini știu că aceasta și-a dorit, de fapt, să facă parte din Pro TV, trustul concurent.

Simona Gherghe a dezvăluit că la începutul carierei sale aceasta a dat o probă pentru un post de prezentatoare la Pro Tv Iași, însă producătorul știrilor a considerat că nu este telegenică, prin urmare a îndrumat-o către zona de radio: Păi este o poveste lungă și are legătură cu un anunț de care am auzit eu când eram la Iași și eram studentă. Se deschisese Pro TV Iași și căutau prezentator de știri și m-am dus la casting, erau vreo 500 de fete și am rămas vreo zece și cel care era producătorul știrilor mi-a zis după ce am dat proba că nu sunt telegenică, dar că am voce bună și aș putea să fac radio. Și uite așa după aceea mi-a rămas în cap asta și am intrat la radio. Am făcut mai întâi patru ani de radio și mi-am mai încercat încă o dată norocul în televiziune, de data asta la Antena 1 Iași și cei de acolo m-au plăcut și asta a fost. – a declarat, pentru ciao.ro, Simona Gherghe.

Simona Gherghe a devenit mămică anul trecut, în luna mai, atunci când prezentatoarea TV a născut o fetiță, pe care a botezat-o Ana Georgia. Între timp, pentru că nu putea să stea departe de emisiunea sa de suflet, Simona Gherghe s-a întors pe platourile de filmare.

Citește și – Dragos Bucur părăsește emisiunea “Visuri la cheie”. Iată cine îi va lua locul

Citește și – Ce a făcut Simona Gherghe cu doar câteva ore înainte să revină la „Acces Direct”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!