Cel mai sexy doctor! Uite ce bine arată Patrick Dempsey pe covorul roşu!

De Unica.ro, pe

Patrick Dempsey arată mai bine în realitate decât pe ecranul televizorului. Marţi seară a atras toate privirile la un eveniment monden.
Patrick Dempsey, cunoscut pentru rolul lui Derek Shepherd din serialul „Grey’s Anatomy” este unul din cei mai sexy actori din serialele americane, deşi nu mai are 20 de ani. A demonstrat-o marţi seară când a defilat pe covorul roşu la un eveniment monden prilejuit de lansarea noului număr al revistei „Moves”, o publicaţie de sport ce îl are pe copertă chiar pe Patrick.
Îmbrăcat într-un costum ce i-a venit ca turnat, cu părul uşor grizonat, Dempsey a fost întruchiparea perfecţiunii. Apariţia lui pe coperta unei revistei de sport nu este întâmplătoare. Actorul este un şofer foarte priceput şi mare pasionat de raliuri. Anul acesta a participat pentru a doua oară la faimoasa cursă Le Mans cu propria lui echipă, Dempsey Racing.
patrick dempsey
Patrick are 47 de ani şi este căsătorit de peste 10 ani cu make up artistul Jillian Depmsey, care i-a dăruit trei copii. Înainte să o cunoască pe Jillian, Patrick a fost căsătorit timp de şapte ani cu Rocky Parker, o femeie mai în vârstă cu 26 de ani, mama celui mai bun prieten al său.
patrick dempsey

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!