Selfie la muzeu. Cum s-au pozat vedetele

De Geo Berciu, pe

Ori fi ele, vedetele, celebre şi bogate, însă atunci când vine vorba despre artă, cele mai multe pozează că sunt interesate. Mai degrabă însă sunt preocupate ca selfie-ul cu care se vor lăuda pe reţelele de socializare să iasă bine.

Călătoria cântăreţei Katty Perry prin Italia a fost marcată de contactul cu arta, pe care vedeta a perceput-o în felul ei.

kate-perry-selfie--muzeu 1

În faţa celebrului tablou „Naşterea lui Venus”, Katy Perry a fost extrem de dezamăgită, expresia ei părând a spune: „Ce zeiţă a frumuseţii este Venus, fără silicoane?”.

kate-perry-selfie--muzeu

Toată lumea ştie că numeroasele membre ale familiei Kardashian sunt ahtiate după publicitate. Ele au luat cu asalt Palatul Versailles cu o zi înainte de nunta lui Kim Kardashian pentru a face poze, evident. Bineînţeles că ar fi dorit ca evenimentul îndelung mediatizat să aibă loc în palatul simbol al monarhiei franceze, însă Kanye West şi mireasa lui au fost refuzaţi, clanul mulţumindu-se cu un tur privat.

kim-kardashian-selfie-muzeu

Aflaţi la Paris, Jay Z şi Beyonce au „închiriat” muzeul Luvru pentru a se bucura o noapte înreagă, împreună cu micuţa lor Blue Ivy, de o vizită privată. În loc a se arăta interesate de operele de artă, cele două vedete au preferat să îşi facă însă mai multe selfie-uri.

beyonce-selfie-muzeu

Alături de soţul ei, Beyoncé a pozat cu spatele la tabloul realizat de Leonardo DaVinci adoptându-i stilul enigmaticului personaj: un zâmbet discret şi braţele încrucişate. Original, într-adevăr!

beyonce-selfie-muzeu 1

Tot celebra Mona Lisa l-a inspirat şi pe P. Diddy, pentru o fotografie, după ce a aflat că pictura este una inestimabilă. “Bine, atunci o cumpăr”, glumesc cârcotaşii pe seama unuia dintre cei mai bogaţi rapperi din lume.

p-diddy-selfie-muzeu

Spre deosebire de alte vedete de la Hollywood care îşi aranjează tot felul de tururi private la muzee, Hugh Jackman a preferat să-l vadă pe David al lui Michelango ca un vizitator obişnuit, alături de alţi numeroşi turişti. Nu are un selfie “ca la carte”, însă, are, cu siguranţă, amintiri de neuitat.

hugh-jackman-selfie-muzeu

(Sursa foto: Facebook, Instagram)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!