Ședință foto la Casa Albă cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Mesajul Melaniei Trump pentru americani

De casa alaba, crăciun, donal trump, melania trump, sarbatoare, pe
Casa Albă a fost decorată pentru sărbătorile de iarnă cu sute de luminițe și decorațiuni de Crăciun. În fotografiile de la ședința foto, organizată special cu această ocazie, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a purtat o rochie albă, iar Donald Trump un costum de culoare neagră.

Melania și Donald Trump le-a urat americanilor un Crăciun fericit


„Crăciun fericit din partea Președintelui Donald J. Trump și a Primei Doamne, Melania Trump”, scrie pe pagina de Twitter a Melaniei Trump.

În interiorul reședinței președintelui american au fost montați 29 de brazi naturali

Potrivit unul comunicat oficial al Casei Albe, soția lui Donald Trump a început să lucreze la conceputul decorațiunilor de Crăciun din luna august a acestui an, ajutată de 225 de voluntari. În total, în interiorul reședinței președintelui american au fost montați 29 de brazi naturali. Cel mai înalt dintre aceștia, amplasat în Camera Albastră, are aproximativ șase metri și este decorat cu o panglică din catifea albastră lungă de 150 de metri, pe care sunt brodate cu fir aurit numele tuturor statelor americane, potrivit latestly.com

Alți 40 de brazi artificiali, roșii, ornamentează Colonada de Est. Astfel, Prima-Doamnă a fost acuzată că nu are gust în alegerea decorațiunilor, dar și că alegerea culorii reprezintă legătura președintelui Trump cu Rusia comunistă. Vorbind despre motivele pentru care a ales roșu drept culoarea predominantă, Melania a spus: „Am ales această culoare pentru că ea se regăsește în sigiliul prezidențial. Este un simbol al vitejiei și al valorilor.”

Scările din interiorul reședinței au fost împodobite cu 6.000 de metri de ghirlande luminoase

Totodată, peste 14.000 de ornamente roșii și mai multe case de turtă dulce, reprezentând instituțiile statului, și-au găsit locul în Casa Albă. În State Dining Room, una dintre cele mai mari încăperi ale reședinței nu lipsește replica din turtă dulce a Casei Albe, realizată din 90 de kilograme de aluat, 9 kilograme de ciocolată și ale 9 kilograme de glazură. În plus, scările din interiorul reședinței au fost împodobite cu 6.000 de metri de ghirlande luminoase și 12.000 de funde roșii.

Ornamentul oficial al Casei Albe va putea fi cumpărat cu 22,95 de dolari și este reprezentat de un glob de Crăciun sub forma reședinței prezidențiale. La Casa Albă s-au realizat și ornamente speciale pentru brazi. Mai exact, un set de globuri a fost înscripționat cu mesajul „Be Best”, care face referire la campania inițiată de Melania Trump și care militează pentru stoparea hărțuirii din mediul online.

Peste 30.000 de persoane sunt așteptate să viziteze Casa Albă

Decorațiunile de la Casa Albă vor putea fi admirate de vizitatori în cadrul unor tururi cu public și cu ocazia celor peste 100 de evenimente și recepții private ce vor fi organizate în acest sezon. Peste 30.000 de persoane sunt așteptate să viziteze Casa Albă în perioada festivă!

Foto: Hepta.ro, Twitter.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!