Saveta Bogdan, amor ca-n adolescență la 76 de ani. Ce cadou i-a făcut iubitul de ziua ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 18 ianuarie 2022, 17:12

După două mariaje eșuate, artista de muzică populară Saveta Bogdan (76 ani) și-a găsit fericirea în brațele unui avocat. Cei doi au o relație de 20 de ani, se iubesc ca doi adolescenți, dar nu vor să-și oficializeze legătura. Bărbatul este și el divorțat, are doi copii și lucrează atât în țară, cât și prin străinătate, după spusele artistei.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Al doilea mariaj al Savetei Bogdan s-a încheiat ca-n filme

Cântăreața de muzică populară a dezvăluit în trecut că cea de-a doua căsnicie a ei s-a încheiat mai rău decât prima.

“A doua căsătorie a fost mai proastă decât prima. Știa șapte limbi străine… am divorțat după 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece. A plecat, iar când să iasă pe ușă i-a spus fiică-mii că vrea jumătate din cărțile pe care le aveam în casă. Fata luând cărțile și răsfoind prin ele a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat. A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecărei femei numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”, a povestit Saveta Bogdan pentru wowbiz.ro

Saveta Bogdan, amor ca-n adolescență la 76 de ani. Ce cadou i-a făcut iubitul de ziua ei

Cine este actualul iubit al Savetei Bogdan

De 20 de ani, Saveta Bogdan trăiește o poveste de dragoste cu un avocat mai tânăr decât ea, căruia nu i-a dezvăluit identitatea.

”Am pe cineva să mă încălzească, dar nu în fiecare zi. Mai răruț că este mai drăguț. De Ziua Îndrăgostiților a venit domnul avocat și mi-a adus flori și o bluză roșie cu paiete. I-am luat și eu lui o bluză, dar faptul că a venit și că am pe cineva mă face să mă simt bine. El are doi copii, este divorțat și suntem împreună de 20 de ani. Nu ne-am căsătorit, avem doar așa, o relație. Mă întreabă dimineața ce fac, dacă mi-am băut cafeaua. Vorbim și la 2 noaptea”, spunea artista anul trecut, la Antena Stars.

Citește și – Adevărul despre mariajul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, după zvonurile de divorț

Citește și – Secretul frumuseții Manuelei Hărăbor. Actrița este împotriva operațiilor estetice

Citește și – Celia, însărcinată în șapte luni și jumătate, a făcut COVID-19 a doua oară

Citește și – Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, este însărcinată. Ce sex are bebelușul și ce nume va purta

Ce cadou a primit Saveta Bogdan de ziua ei, de la iubitul avocat

De ziua ei, pe 16 ianuarie, Saveta Bogdan a fost din nou răsfățată de partenerul ei.

”Mă simt ca la 20 ani. Sunt sănătoasă, sunt bine, lumea mă iubește… Domnul avocat este plecat în Spania, are un proces, lucrează și afară. A venit zilele trecute, mi-a adus cremă, ciorapi, un tuș negru de ochi, o floare atât de frumoasă, d-aia scumpă. Mi-a urat multă sănătate, să fiu alături de el, nu neapărat cu acte, că nu mai e ca la tinerețe dragostea”, a declarat Saveta Bogdan pentru Star Popular.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!