Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, este însărcinată. Ce sex are bebelușul și ce nume va purta

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 30 martie 2022, 10:38

Ioana Voicu, fiica lui Mădălin Voicu, este însărcinată cu primul copil. „Indiferent cât de grea mi-a fost ziua, o singură mișcare e suficientă ca să fie totul din nou în regulă 💝”, a scris jurnalista pe Instagram, în dreptul primei fotografii cu burtica. Ioana formează un cuplu cu Alex Fenechiu, co-fondator și director general al unei platforme de finanțare.

Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, este însărcinată. Ce sex are bebelușul și ce nume va purta

„A fost o sarcină cu mici urcușuri și coborâșuri… De-asta sunt puțin mai atentă. A fost puțin mai greu în primele 4 luni. De-asta am și făcut anunțul acum, pentru că nu am vrut să-l fac până nu eram eu psihic ok. Nu a fost ceva foarte rău, dar deja sentimentele sunt profunde de când rămâi însărcinată și ești mai grijulie față de copil, nu de propria persoană. Am avut niște sperieturi”, a declarat Ioana Voicu, la Antena Stars.

„Iese taur, ca mine. Nici dacă îmi programam nu ieșea atât de bine. Iese undeva până la jumătatea lui mai. Este fetiță! O va chema Annora. Am visat acest nume acum vreo trei ani de zile. Mi-a plăcut foarte mult. Am căutat să văd dacă există măcar, când m-am trezit. Am zis că, dacă o să am o fetiță, așa o va chema”, a continuat.

Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, este însărcinată. Ce sex are bebelușul și ce nume va purta
CONȚINUT VIDEO UNICA

„Toată lumea este bucuroasă, entuziasmată, abia așteaptă. Și din gașca de prieteni sunt prima care o să dea startul. Tata era foarte sigur că este băiat. Mă cert de trei ani cu el. Chiar și în direct am avut o dispută în care îi spuneam că eu, când voi rămâne gravidă, voi avea fată”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior a împlinit 14 ani. Cu cine seamănă Violeta

Fiica Oanei Cuzino a împlinit 19 ani. Naomi este studentă la Psihologie

Ce cadou de Crăciun a primit Ioana, unica fiică a lui Ion Țiriac

Ioana Voicu este prezentatoare Aleph News. „Când i-am spus tatălui meu că vreau să renunț la Conservator eram deja în anul II… Spre surprinderea mea, a înțeles și mi-a zis: «Bine, fata mea, și ce vrei să faci?». Și i-am răspuns fără ezitare: «Televiziune!». A primit bine vestea, dar nu cred că se aștepta să fiu atât de hotărâtă”, declara Ioana Voicu în trecut.

„Știrile sunt cea mai mare provocare. De la a lucra în tot felul de programe, la editare și prezentare, eu venind din cu totul alt mediu. Este o experiență frumoasă, învăț în fiecare zi un lucru nou și a ajuns să îmi fie foarte dragă această provocare”, mai scria jurnalista în urmă cu ceva timp, în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!