Cu cine vor locui fetele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu după anunțul divorțului

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 16 mai 2022, 16:47

Alina Sorescu (35 de ani) a anunțat în mediul online că s-a stabilit custodia copiilor ei, în urma deciziei de a divorța de Alexandru Ciucu (46 de ani).

CONȚINUT VIDEO UNICA

Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele pentru implicare și vă mulțumesc vouă tuturor pentru susținere – a transmis Alina Sorescu pe pagina ei de Instagram.

Amintim că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să divorțeze după o căsnicie de 12 ani. Cei doi au împreună două fete  – Ana Raisa (6 ani) și Carolina (8 ani).

Nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Citeşte şi: Unde s-a mutat Alina Sorescu după confirmarea divorțului de Alexandru Ciucu

Cu cine vor locui fetele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu după anunțul divorțului

Citeşte şi: Mihai Trăistariu, dezamăgit de rezultatele de la Eurovision 2022. „Ce să-i spui lui WRS?”

Citeşte şi: Cum reușește Elena Gheorghe să evite capcana monotoniei în relația cu soțul său. Cei doi sunt împreună de 18 ani

Citeşte şi: Eurovision 2022. De ce s-au anulat voturile juriului românesc

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare – a fost mesajul cântăreței transmis pe pagina ei de socializare, în urmă cu o săptămână.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!