Mihai Trăistariu, dezamăgit de rezultatele de la Eurovision 2022. „Ce să-i spui lui WRS?”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 16 mai 2022, 13:23

Ediția de anul acesta a concursului Eurovision a fost una presărată cu multe scandaluri, după ce juriul din România, dar și din alte cinci țări a fost exclus de organizatori, votarea din partea românilor făcându-se printr-un algoritm. Marea câștigătoare a fost Ucraina, reprezentată de trupa Kalush Orchestra, care a adunat 439 de voturi din partea publicului cu piesa “Stefania”. Reprezentantul României la Eurovision 2022, WRS, s-a poziționat pe locul 18, acumulând 64 de puncte.

Mihai Trăistariu, reprezentantul țării noastre la Eurovision 2006, care a obținut locul 4, a comentat finala concursului, declarându-se nemulțumit de rezultate. Trăistariu spune că a fost impresionat de prestațiile concurenților, dar deznodământul ar fi trebuit să arate altfel.

Nu a existat vreodată vreo ediţie mai frumoasă, mai spectaculoasă, mai reuşită, mai grea şi mai colorată decât anul ăsta! Peste 10 piese din 25 ar fi putut câştiga lejer locul I. Artişti unul şi unul. Piese de toate felurile: unele de radio, altele de concurs, multe piese ritmate mega bune dar şi muuulte piese lente excepţionale. Look-ul artiştilor a adus un plus întregului spectacol.

Genuri muzicale atât de diverse, stiluri vocale atât de diferite. Totul m-a impresionat în seara asta la culme ! Plus toate limbile concursului într-un singur concurs ! Recitalurile… senzaţionale, glumele… la locul lor, emoţiile, tot acolo. Nici n-am cuvinte !N-am fost niciodată mai impresionat de vreo finală Eurovision ca acum!  – a scris Mihai Trăistariu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Eurovision 2022. De ce s-au anulat voturile juriului românesc

Citeşte și: Piesa „Stefania”, câștigătoarea Eurovision 2022, cântată de un soldat ucrainean în uzina Azovstal

Citeşte şi: Oleg Psiuk, câștigătorul Eurovision 2022, s-a întors în Ucraina pentru a se lupta cu militarii ruși

Citeşte şi: Ce au spus artiștii din Ucraina la finalul piesei, pe scena de la Eurovision 2022

Cântărețul a mai spus că momentul pregătit de WRS a fost unu bun, însă pentru Eurovision ar fi fost nevoie de un număr artistic și mai impresionant.

Mihai Trăistariu, dezamăgit de rezultatele de la Eurovision 2022. "Ce să-i spui lui WRS?"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Despre România… Ce să-i spui lui Wrs? Că a cântat bine? Că a dansat de a rupt? Momentul lui chiar a fost în regulă! Dar … Eurovision-ul rămâne Eurovision!!! Cu voturile lui ciudate!!! Eu am declarat încă din Preselecţia românească că, în acest an, simt că nu avem o piesă… care să ne aducă glorie! E laudabil, totuşi, că am intrat din nou în finală, după 3 ani de necalificari! Iar TVR chiar şi-a dat interesul anul ăsta şi asta s-a văzut  – a adăugat Trăistariu.

Foto – Facebook / Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!