Unde s-a mutat Alina Sorescu după confirmarea divorțului de Alexandru Ciucu

De Unica.ro, pe

Alina Sorescu (35 de ani) și Alexandru Ciucu (46 de ani) au decis să divorțeze după 12 ani de căsătorie. Cântăreața a fost cea care a depus actele de divorț la începutul acestui an, iar acum cei doi se judecă pentru custodia fetițelor – Ana Raisa (6 ani) și Carolina (8 ani).

Cu toate că în trecut au mai existat zvonuri cu privire la destrămarea mariajului celor doi, abia acum a fost confirmate informațiile chiar de Alina.

Artista a transmis la începutul acestei luni un mesaj în care a vorbit pentru prima oară despre divorț:

Unde s-a mutat Alina Sorescu după confirmarea divorțului de Alexandru Ciucu

Nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare – a fost mesajul cântăreței transmis pe pagina ei de socializare.

După confirmarea deciziei de a divorța, Alina s-a mutat din vila în care a locuit cu întreaga familie în timpul mariajului. Artista și cele două fete stau acum într-un apartament de lux, cu patru camere, din zona Expoziției, Sectorul 1 al Capitalei. Potrivit Spynews, o locuință în complexul unde s-a mutat Alina este estimată la prețul de 300.000 de euro, are o suprafață de 140 mp, are acces la piscină, la o sală de fitness, la un parc natural privat și la alte facilități. În galeria foto de mai sus puteți vedea cum arată un apartament în complexul rezidențial în care s-a mutat Alina cu fetele.

Citeşte şi: Vedetele din showbizul românesc, șocate de divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce i-au transmis cântăreței în mediul online

Citeşte şi: Detalii din culisele relației dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce a dus la despărțirea cuplului

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu este însărcinată? Cum s-a dat de gol

Citeşte şi: Ce avere au de împărțit Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Fosta vilă în care a locuit Alina cu Alexandru Ciucu și cele două fete ale lor are 11 camere, a fost finaliztă în 2017, iar valorarea ei a fost estimate la circa 500.000 de euro. Alina Sorescu dezvăluia în urmă cu câțiva ani că Alexandru Ciucu a fost șeful de șantir cât timp a durat construcția vilei.

Ne-am mutat în casa nouă de câteva săptămâni, după trei ani și jumătate de chin. Soțul meu a fost șef de șantier… Dar am terminat. Am vrut un loc unde să ne creștem fetițele armonios. E o casă potrivită pentru nevoile noastre, locuim și cu bunicii – spunea Alina Sorescu în 2017, la Pro TV.

Foto – Instagram / captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!