Ryan Gosling, primire spectaculoasă la Festivalul de Film de la San Sebastian

De Oana Savin pe
Actorul Ryan Gosling, una dintre cele mai mari vedete ale Festivalului Internațional de Film de la San Sebastian, a avut o primire spectaculoasă, duminică seară, la intrarea hotelului Maria Cristina.

O mulțime emoționată l-a așteptat în fața hotelului și l-a primit cu strigăte și aplauze.

Ryan Gosling va prezenta filmul „First Man”

Actorul canadian, care va prezenta la secțiunea Perlas filmul „First Man”, despre prima călătorie a lui Neil Armstrong pe Lună, a ajuns în San Sebastian la ora locală 20:20, îmbrăcat cu o jachetă roșie și o pereche de jeans.

Citește și: Mama lui Demi Lovato rupe tăcerea cu privire la supradoza fiicei sale: „Două zile nu am știut dacă va supraviețui”

După doar câteva minute și-a făcut apariția și partenera lui Gosling din film, actrița britanică Claire Foy. Aceasta a intrat în hotel în mare viteză, refuzând să participe la o ședință foto.

Foy s-a oprit doar pentru a-l saluta pe directorul festivalului, José Luis Rebordinos, care o aştepta în capul scărilor.

Citește și: Miley Cyrus și Liam Hemsworth își doresc să devină părinți

Pe de altă parte, Ryan Gosling a petrecut mai multe minute în compania admiratorilor săi, salutând, pozând pentru camere și semnând autografe.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro