„Românii au talent” începe pe 18 februarie la ProTV

De Unica.ro pe

„Românii au talent”, cel mai aşteptat show al anului, debutează în forţă la ProTV, vineri, 18 februarie, de la ora 20:30.
Show-ul în care emoţia, suspansul şi momentele surprinzătoare vor ridica pur şi simplu spectatorii în picioare, iar pe telespectatori îi vor ţine cu sufletul la gură, va începe în forţă pe 18 februarie, când ProTV dă startul celui mai tare show din România.

Mii de români din toate colţurile ţării au venit să-şi demonstreze talentul în încercarea de a impresiona juriul şi publicul şi de a câştiga super premiul de 120.000 de euro pus în joc.

Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre, juraţii de la „Românii au talent”, au avut misiunea de a selecta dintr-o mulţime de talente, care mai de care mai deosebite: cântăreţi cu voci incredibile, dansatori, acrobaţi, fachiri, contorsionişti, oameni cu aptitudini deosebite cum ar fi vorbitul invers sau scrisul cu ambele mâini în acelaşi timp şi foarte mulţi alţii.

Aşadar, vineri, pe 18 februarie, începe „Românii au talent„, cea mai aclamată emisiune internaţională, acum şi în format românesc.

Foto: PR

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge