Tatăl Elwirei Petre, soția lui Mihai Petre, a murit. „Îmi va fi foarte dor de tine”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 13 iunie 2024, 17:46

Tatăl Elwirei Petre a murit. Anunțul a fost făcut chiar de coregrafă, pe rețelele sociale, alături de o fotografie de la nunta ei cu Mihai Petre.

Tatăl Elwirei Petre și socrul lui Mihai Petre a murit. Primul mesaj transmis de coregrafă

„Będę bardzo tęsknić Tato (Îmi va fi foarte dor de tine, tată)”, a scris Elwira Petre pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care-și strânge tatăl la piept în ziua nunții cu Mihai Petre, în timp ce o lacrimă îi cade pe obraz.

Actrițele Elvira Deatcu și Dana Rogoz au fost primele care i-au transmis coregrafei mesaje de condoleanțe. „D-zeu să-l odihnească!”, a scris Elvira. „Condoleanțe”, a comentat Dana.

Familia Elwirei și a lui Mihai Petre este în doliu după ce tatăl coregrafei s-a stins din viață. În ultimii ani, coregrafa s-a afișat destul de rar în mediul online alături de părinții ei, preferând discreția. Elwira și părinții ei locuiesc de mai mulți ani la distanță, de când ea a decis să se mute din Polonia, țara natală, în România, alături de soțul ei, coregraful Mihai Petre.

Elwira și Mihai Petre s-au cunoscut în Moldova, prin intermediul pasiunii lor, dansul. Au ajuns campioni ai României, semifinaliști la Cupa Mondială și finaliști în Cupa Europeană de Dans. Mai târziu, în anii 2002, 2003 și 2004, atât la secțiunea Standard, cât și la secțiunea Latino-Americană, Mihai Petre și Elwira Duda erau campioni naționali ai României.

Citește și: Elwira Petre și-a îmbrățișat vârsta. Cum se menține în formă la 42 de ani: „Nu pot opri timpul, nici nu vreau”

Citește și: Cum arată casa în care locuiesc Mihai și Elwira Petre

Mutarea din Polonia în România nu a fost ușoară

După ce au devenit o echipă pe ringul de dans, Elwira și Mihai Petre au locuit un an împreună în Gdańsk, la sugestia coregrafului, ulterior mutându-se în București.

„Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin. Bineînțeles că viața nu e roz, dar depinde foarte mult cât îți dorești să ai ce visezi”, povestea Elwira Petre în 2021, la Antena 1.

Cuplul s-a logodit în anul 2006 și s-a căsătorit în iunie 2008, în urmă cu doar câteva zile aniversând 16 ani de căsnicie. Împreună au două fiice, Catinca, în vârstă de 11 ani, și Ariana, în vârstă de 5.

În anul 2021, Elwira și Mihai Petre au câștigat show-ul „Asia Express” împreună. Ulterior, perechea a fost invitată la „Chefi la cuțite” și a făcut parte din juriul emisiunii „Dancing on Ice”.

„Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo”, a povestit Elwira Petre la „Chefi la cuțite”.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter