Drama din viața surorilor Ana și Monica Odagiu și mărturisirea care le-a unit: „A fost un moment de sinceritate”

De Ovidiu Cojocaru, pe

Surorile Ana și Monica Odagiu au decis să vorbească deschis despre viața lor. Cele două actrițe au dezvăluit lucruri mai puțin știute din viața lor și au vorbit și despre momentul-cheie al relației lor.

Momentul în care și-au unit forțele a fost cel în care Monica, la 14 ani, i-a făcut surorii sale mai mari cea mai sinceră mărturisire. De atunci, nu au încetat niciodată să se susțină reciproc.

Ana și Monica Odagiu, amintiri din copilăria lor

Surorile Odagiu s-au născut la București. O perioadă de timp, după nașterea Monicăi, s-au mutat la Brăila, oraș de unde provenea tatăl lor. Ulterior, familia s-a întors în capitală, aici unde Ana și Monica aveau să cunoască, peste ani, succesul.

Drama din viața surorilor Ana și Monica Odagiu și mărturisirea care le-a unit: „A fost un moment de sinceritate”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Au trăit înconcjurate de muzică. Au urmat lecții de canto și de pian și au fost învățate încă de mici cum „funcționează” muzica. Drept dovadă a acestor activități, astăzi au devenit artiste, recunosc cele două surori în podcastul „Eu la Puterea Tu” cu Elwira și Mihai Petre

„Ai noștri ne-au creat contextul. În casa noastră mereu a fost o atmosferă frumoasă. Tata a făcut muzică de film în Germania, mama și-a dorit să fie actriță și cântăreață. Acum lucrează la tribunal, pentru că bunicul nu a vrut să o lase să fie actriță. Am avut și profesor de pian și profesor de canto. Ne puneau să ascultăm muzică de mici. Tata îmi explica pe note ce se întâmplă, îmi explica muzical ce face orchestra”

Moartea tatălui, un moment dramatic în familia Odagiu

Un moment greu avea să le pună la mare încercare pe cele două surori. Pe când Monica avea 18 ani, iar Ana 28, tatăl lor s-a stins din viață. Acela a fost momentul în care cele două surori au înțeles că trebuie să fie și mai unite și să se sprijine reciproc în tot ceea ce fac.

„În momentul în care a murit, toată responsabilitatea creșterii mele s-a transferat la Ana. Eu aveam 18, ea avea 28”, a mărturisit Monica Odagiu. „Dincolo de tot ce s-a întâmplat a fost ca și cum toată răbdarea lui, pentru că avea o anumită răbdare, toată toleranța lui, toată așezarea parcă mi-a lăsat-o mie”, a completat Ana Odagiu.

Citește și: Surorile Ana și Monica Odagiu lansează un nou proiect muzical

Mărturisirea sinceră care le-a apropiat pe Ana și Monica Odagiu

Ana Odagiu recunoaște că multă vreme a fost geloasă pe sora ei mai mică. A considerat-o multă vreme o rivală și i se părea că este mult mai iubită de cei din jur.

„Orice ar fi făcut, ai noștri spuneau ‘vai Monica, excelent’, eu orice aș fi făcut era dezastru. Această chestie cu care am trăit putea fi un lucru nasol între noi și să nu ne mai apropiem niciodată”, a mărturisit Ana Odagiu.

Citește și: Monica Odagiu din „Pariu cu viaţa” la “Vocea României”

Cu toate acestea, a existat un moment în care o mărturisire sinceră le-a apropiat mai mult.

„La 14 ani, respectiv 24 ai ei, când. Pentru că eu m-am făcut suficient de mare încât ea să se poată deschide mai mult. Am făcut o mărturisire foarte personală. Au fost niște chestii foarte profunde. Sunt niște lucruri care fac parte din familia noastră și a fost un moment de sinceritate pură”, a povestit Monica Odagiu.

Ana și Monica Odagiu au participat împreună la mai multe emisiuni de televiziune, în ultimii ani. Cele două surori au făcut echipă și la „Te Cunosc de Undeva”, showul transformărilor de la Antena 1.

Sursă fotografii: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!