Elena Udrea: „Sunt o femeie normală…”

De Cristina Popa pe

Blogul Elenei Udrea s-a schimbat la faţă, dar Elena Udrea a rămas aceeaşi… Pe lângă un design nou şi o opţiune cromatică pur „întâmplătoare”, violet, blogul pe care…
… Ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale îl deţine, beneficiază şi de un motto cel puţin interesant: „Omnia mea mecum porto!” -„Tot ceea ce deţin, port cu mine”.

Aparent o alegere nepotrivită, deşi citatul atribuit marelui orator Cicero se referă la spirit ca formă unică a bogăţiei, Elena Udrea pare să-l fi personalizat înainte să îl adopte.

Într-adevăr, pe lângă înţelepciune, hainele, pantofii şi parfumurile de sute de euro reprezintă şi ele mici bogăţii pe care soţia omului de afaceri Dorin Cocoş, o femeie ca toate celelate din România, le poartă… peste tot.

Mai mult, în secţiunea „Cine sunt eu”, subsecţiunea „Despre mine”, doamna Udrea ne punctează anumite aspecte ce ţin de propria identitate, ocazie cu care aflăm că apropiata Preşedintelui României nu numai că nu este din Pleşcoi, ci, suprinzător sau nu, este la fel ca fiecare dintre noi. O femeie oarecare.

„Sunt o femeie normală, cu o viaţă obişnuită. Cine îşi imaginează că mănânc zilnic caviar şi îmi petrec timpul între coafor şi shopping se înşeală (sic!). Am prieteni la care ţin. Am o mamă care se necăjeşte zilnic de neadevărurile care se scriu despre mine şi pe care încerc s-o consolez cum pot. Uneori am emoţii. Alteori sunt stresată. Am zile în care mă simt grozav şi zile în care nu mă simt în formă, ca oricare om.”

Foto: Agerpres

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro