Reacția Andei Adam după decizia de evacuare din casa din Bragadiru

De Unica.ro, pe

În cursul zilei de marți, 17 mai, Anda Adam a aflat printr-o hotărâre executivă că urmează să fie evacuată din imobilul în care locuiește, din orașul Bragadiru și că trebuie să-i plătească reclamantului suma de 5.200 de lei, pentru cheltuielile de judecată. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în termen de cinci zile. La scurt timp după decizie, Anda Adam a făcut primele declarații legate de acest scandal în care este implicată.

Cântăreața spune că ea nu mai locuiește de multă vreme în imobilul despre care se vorbește. În plus, spune Anda Adam, ea a plătit un avans considerabil proprietarilor clădirii.

Am vorbit cu avocatul meu. Acest imobil nu au vrut să mi-l mai vândă, deși am dat un avans. Fără să am un act de promisiune, pentru că nu aveau cum să facă. Decedase  proprietarul și trebuia să facă acte de succesiune.

Este urât ce se întâmplă. Am încercat să le predau cheile si au refuzat. Iar eu nu mai locuiesc acolo de mult timp. Se vrea doar „reclamă” pe spatele numelui meu – a spus Anda Adam pentru Click!.

Citeşte şi: Adda a aflat cum s-a îmbolnăvit de Borelioză. „N-am luat-o prin mușcătură de căpușă”

Citeşte şi: Fiica lui Anghel Iordănescu, Maria, s-a căsătorit religios cu Teodor Măgureanu

Citeşte şi: Maria Constantin, despre dependența de operații estetice: „Eram căzută psihic!”

Citeşte şi: Bianca Pop de la „Insula Iubirii”, internată la psihiatrie. Fosta ispită le cere fanilor să o scoată de acolo

Pe de cealaltă parte, avocatul Adrian Cuculis a explicat la Antena 3 ce s-a întâmplat în imobilul  despre care se vorbește.

Reacția Andei Adam după decizia de evacuare din casa din Bragadiru

Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când proprietarul a depus cererea de evacuare. Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari, sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani.

Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil. Nu stătea cu chirie. Se făcuse un ante-contract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate.

Ulterior s-a rezoluționat acest act și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat – a precizat Cuculis, pentru Antena 3.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!