Fiica lui Anghel Iordănescu, Maria, s-a căsătorit religios cu Teodor Măgureanu

De Unica.ro, pe

Maria Iordănescu, fiica fostului mare fotbalist și selecționer al echipei naționale de fotbal a României, Anghel Iordănescu, s-a căsătorit religios cu partenerul ei, Teodor Măgureanu, la jumătatea lunii mai. La impresionantul eveniment a participat, printre câteva sute de invitații, și Gigi Becali.

Maria și Toader s-au cununat civil anul în 2021, iar acum au făcut nunta religioasă într-o biserică din București. Rochia prezentatoarei de la Prima TV a fost spectaculoasă, cu o trenă de șapte metri, iar buchetul de mireasă, din trandafiri albaștri, a fost ales pentru a se asorta cu rochiile domnișoarelor de onoare.

Citeşte şi: Adda a aflat cum s-a îmbolnăvit de Borelioză. „N-am luat-o prin mușcătură de căpușă”

Citeşte şi: Cu cine vor locui fetele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu după anunțul divorțului

Citeşte şi: Bianca Pop de la „Insula Iubirii”, internată la psihiatrie. Fosta ispită le cere fanilor să o scoată de acolo

Citeşte şi: Cum reușește Elena Gheorghe să evite capcana monotoniei în relația cu soțul său. Cei doi sunt împreună de 18 ani

Gigi Becali, unul dintre invitați speciali la nunta Mariei a participat doar la slujba din biserică, fără să ia parte la petrecerea de după ceremonie, argumentând că nu mai “există pentru el” dans și muzică.

Fiica lui Anghel Iordănescu, Maria, s-a căsătorit religios cu Teodor Măgureanu

„Muzică, dans, la mine nu mai există. Am venit ca un părinte spiritual. Ei şi-au pus naşi tineri, care merg la nuntă, stau noaptea… la distracţie. La mine gata. Dup-aia, vreţi să se spună: «Uite, domle, are blat pe la echipa naţională, cine ştie, vreun dosar penal»”, a declarat Gigi Becali, pentru Antena Sport.

Petrecerea de după a avut loc într-un restaurant select din București, iar acolo Wilmark a fost cel care a întreținut atmosfera împreună cu trupa Gipsy Casual.

Momentul serii a fost, așa cum era de așteptat, venirea tortului cu multe etaje. De la frumosul eveniment nu au lipsit frații Mariei Iordănescu, dar nici buna ei prietenă Antonia Ștefănescu, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, care a prins buchetul miresei.

Foto – Instagram / Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!