Anda Adam riscă evacuarea din imobilul în care locuiește. Artista, acuzată de injurii

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 18 mai 2022, 12:17

Cântăreața Anda Adam se află într-un scandal legat de casa în care locuiește, din orașul Bragadiru.

Potrivit avocatului Adrian Cuculis, artista este acuzată că locuiește imobilul respectiv ilegal de mai multe luni, timp în care s-a eschivat în a-l părăsi, iar proprietara a cerut o hotărâre executorie de evacuare după injurii “ca la ușa cortului”.

Potrivit deciziei, artista trebuie să plătească reclamantei suma de 5.200 de lei. Anda Adam are la dispoziție cinci zile pentru a ataca în justiție această hotărâre.

Anda Adam riscă evacuarea din imobilul în care locuiește. Artista, acuzată de injurii

Admite în parte cererea formulata de reclamantul Teodorescu Nicoleta în contradictoriu cu pârâtul Anda Adam Angelica, având ca obiect evacuare. Dispune evacuarea pârâtei din imobilul di orașul Bragadiru. Admite în parte capătul de cerere privind cheltuielile de judecată și obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 5.200 de lei, cu titlul de cheltuieli de judecată, constând în taxa judiciară de timbru și onorariu avocațial. Respinge în rest cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Executare conform art. 1042 alin. 5 Cod procedură civilă.

Cu drept de a formula calea de atac a apelului în termen de 5 zile de la pronunțare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Cornetu. Pronunțată azi 17.05.2022, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței – se arată în hotărârea de evacuare obținută de avocatul Cuculis.

Anda Adam riscă evacuarea din imobilul în care locuiește. Artista, acuzată de injurii

Citeşte şi: Fiica lui Anghel Iordănescu, Maria, s-a căsătorit religios cu Teodor Măgureanu

Citeşte şi: Adda a aflat cum s-a îmbolnăvit de Borelioză. „N-am luat-o prin mușcătură de căpușă”

Citeşte şi: Fiul Corneliei Catanga se căsătorește în SUA. „O să fie o ceremonie simplă. De unde bani?”

Citeşte şi: Bianca Pop de la „Insula Iubirii”, internată la psihiatrie. Fosta ispită le cere fanilor să o scoată de acolo

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!