Răzvan Botezatu: „Vreau să mă căsătoresc! N-am simțit pentru niciun bărbat așa ceva!” / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 noiembrie 2022, 12:14

Răzvan Botezatu (32 de ani) are planuri mari de viitor cu iubitul lui. Fostul concurent din show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici” trăiește de doi ani o frumoasă poveste de dragoste cu George, un bărbat în vârstă de 35 de ani, ce lucrează în domeniul afacerilor.

Răzvan Botezatu a dezvăluit în exclusivitate pentru Unica.ro detalii inedite despre partenerul său și spune că de când l-a întâlnit, viața i s-a schimbat complet în bine și se gândește să se căsătorească.

Răzvan Botezatu vrea să se căsătorească

Botezatu este împlinit pe plan sentimental și a precizat că simte pentru George ceea ce nu a mai simțit pentru niciun alt bărbat. Cu toate acestea, George nu-și dorește expunere publică și nici Răzvan nu vrea să-l arate, gândindu-se că relația lor ar putea avea de suferit.

Iubitul meu nu vrea să apară public, pentru că nu are conturi pe rețelele de socializare. Nu vreau să-l arăt public pentru că, în primul rând, nu-și dorește el. Chiar dacă și-ar dori, nu aș fi eu de acord, nu aș vrea ca presa, publicul sau oamenii care mă urmăresc pe mine să se bage prea mult în viața mea și să-mi afecteze relația. Vreau să țin relația departe de lucrurile acestea.

„Este omul care m-a schimbat, m-a echilibrat!”

George are propriul lui business. Este puțin mai mare ca mine, cu trei ani. Este un băiat cu un foarte mult bun simț și cu o educație extraordinară. Este cel mai calm om pe care am putut să-l cunosc vreodată. Este omul care m-a schimbat, cel care m-a echilibrat. Și mi-a arătat cele mai frumoase părți ale vieții până acum prin gesturile pe care le-a făcut pentru mine, prin sfaturile pe care mi le-a dat.

Avem o conexiune extraordinară și simt pentru el ceea ce nu am simțit pentru niciun bărbat. Ar face orice pentru mine, cum aș face și eu orice pentru el. Eu sunt zăpăcit, încăpățânat, de cele mai multe ori mă enervez din orice, urlu, țip, iar el e extrem de cald. Iar de cele mai multe ori îmi pare rău că îl iau la trei-păzește – ne-a mărturisit vedeta.

Răzvan Botezatu: "Vreau să mă căsătoresc! N-am simțit pentru niciun bărbat așa ceva!" / Exclusiv

„Nu credeam vreodată în viață că pot găsi un astfel de om”

Răzvan îi pregătește lui George o surpriză de proporții cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Vom face sărbătorile împreună. Vreau să îi cumpăr un cadou foarte frumos. Nu aș putea să-i mulțumesc niciodată pentru cât a făcut pentru mine și pentru cât m-a ajutat atât financiar, moral și emoțional. Și este tot timpul acolo lângă mine. Nu credeam vreodată în viață că pot găsi un astfel de om. Este pâinea lui Dumnezeu – ne-a mai spus el.

Cum se înțelege George cu mama lui Răzvan Botezatu

Iubitul lui Răzvan Botezatu are o relație excelentă și cu familia acestuia, George vorbind des cu mama vedetei. Mai mult, Botezatu spune că ori de câte ori el „face o prostie”, George și mama lui intervin împreună pentru a rezolva problemele.

Citeşte şi: Răzvan Botezatu, despre relația cu iubitul său. „Are bani. Mă face fericit, îl fac fericit!”

Citeşte şi: Răzvan Botezatu, despre traumele din copilărie: „Urlete, țipete, mobilă aruncată prin casă!”

Citeşte şi: Răzvan Botezatu s-a despărțit de iubitul său cu care trebuia să se căsătorească. Care este motivul pentru care au rupt logodna

Citeşte şi: Răzvan Botezatu merge la psiholog după experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „M-am zăpăcit de cap”

El ține legătura cu mama mea. Când am fost plecat la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, mama mea a vorbit foarte mult cu George. Îl iubesc foarte mult, iar mama îl adoră. De cele mai multe ori când eu fac prostii și sunt încăpățânat, mama și George fac o coaliție împotriva mea, pentru că ei nu sunt de acord că fac bine anumite lucruri. Asta mă enervează cel mai tare, că a reușit să-i câștige simpatia mamei, dar și a familiei mele. Toată familia mea îl adoră.

Răzvan Botezatu: "Vreau să mă căsătoresc! N-am simțit pentru niciun bărbat așa ceva!" / Exclusiv

Botezatu a mai dezvăluit pentru Unica.ro și care sunt planurile de viitor cu George. Vedeta își dorește foarte mult să fie cerut în căsătorie, dar iubitului nu-I prea surâde această idee momentan.

Legat de căsătorie, eu vreau să mă căsătoresc. El spune că nu ne leagă neapărat un act… Tot timpul eu îi zic “Inelul, inelul!”, să mergem într-o țară străină, pe o plajă să ne căsătorim. Dar lui nu-i prea surâde această idee. Consideră că nu un act contează, ci ceea ce simțim unul pentru altul.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!